Hos Jossan

Ikväll har jag och familjen vart hos Jossan och hälsat på i hennes nya lägenhet. Vi har druckit kaffe och ätit glass och gosat med hennes underbara små kattungar Lucifer och Foxy.
När man ser så underbara små djur blir man lite sugen på att skaffa något gosigt husdjur, men jag tror ändå att vi lugnar oss lite. Vi måste absolut flytta till nåt större först!

Nu ska jag och Fredrik kolla på James Bond. Jag får se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Är fortfarande sjukt trött efter min infektion jag hade i kroppen.

Söta, söta Lucifer som vilade på soffan


Lilla Foxy gillade Olivias bilbarnstol:)


Hej igen!

Ett tag sedan jag skrev här nu:) Har inte direkt haft någon skrivlust och ingen ork till något egentligen. Jag har inte riktigt vart mig själv den sista tiden. Jag känner att jag är världens lyckligaste människa med tre underbara små barn och världens bästa sambo. Jag har positiva tankar om allt och känner att allt kommer bli bra för mig och min familj.. Men på något konstigt vis så har jag kännt mig så otroligt ledsen. Jag kan börja gråta till precis vad som helst och jag tycker synd om allt och alla. Jag har ingen aning om varför det har vart så här. Ibland är jag inte ens beredd på att jag ska börja gråta, det bara kommer. Jag känner mig precis som en gravid kvinna där känslorna gör som de vill. Gravid är jag dock INTE! Ibland är man bra konstig...
Men strunt samma! Nu känner jag att jag börjar bli mig själv igen. Jag har aldrig vart den som bölar för allt, så detta kanske är nåt konstigt som hänger kvar efter graviditeten? Jag vet inte...

Min lille Anton har börjat på dagis nu också:) Inskolningen gick hur bra som helst! Han var inte ledsen en enda gång när jag skulle lämna honom. En vecka efter inskolning blev vi förkylda så klart och Anton fick vara hemma en vecka så när vi kom tillbaka till dagis och jag skulle börja lämna honom igen var det några dagar som han var lite ledsen, men det gick fort över. Nu älskar han att vara där!
Det är gott att ha pojkarna några dagar i veckan på dagis så får jag lite tid med lilla Olivia. Då kan vi mysa bara hon och jag, det tror jag är väldigt viktigt! Alla barn behöver lite egentid med sina föräldrar ibland.

Jag och Olivia brukar ta en promenad efter vi har lämnat pojkarna på dagis. Promenaderna har gjort väldigt gott för mig för jag har gått ner från 62 kg till 57,6 kg på tre månader. Mitt mål är 55 kg så jag tycker jag är duktig. Snart kan jag börja träna på riktigt igen, då jäklar;) Sen tar det väldigt mycket på kroppen när man ammar också. Det gäller att jag är lika duktig när jag slutar amma.

En riktigt underbar och fantastisk sak är att jag, mina bröder och deras flickvänner har bokat en resa till New York!! Enda sedan jag var liten har jag drömt om att få åka till USA och framför allt till New York. Jag kan knappt tro att det är sant!! Tänk att äntligen få åka dit, det är helt otroligt. Jag kanske aldrig mer kommer hem... Jag, Fredrik och barnen kanske bosätter oss där:) Robin och Julia som har vart där innan har bara haft positiva saker att säga om New York så nu längtar jag dit mer än vad jag någonsin gjort innan!
Här ska vi bo, på 31:a gatan i närheten av Madison Square Garden, Empire State Building, Times Square, med mera, med mera. Mitt i smeten helt enkelt:D Vi åker 1-10 maj 2012. Ååå vad jag längtar!!!

Nu är det dags för lite vila innan pojkarna ska hämtas på dagis!

RSS 2.0