Idag har det vart en kanondag! Jag var hos...

Idag har det vart en kanondag! Jag var hos barnmorskan imorse och allt såg bra ut:) Det är ju beräknad förlossning på fredag så nu är det nära. Jag berättade för barnmorskan idag att jag har haft värkar och vart illamående i ca två veckor men att det känns bättre nu. Då sa hon att det kan betyda att förlossningen är på gång. Hoppas kan man ju alltid göra:) Den kommer när den kommer, men GUD vad nyfiken jag är nu!! Efter Alexanders dagis idag tog vi en promenad i det härliga sommarvädret ner till affären och köpte oss varsin glass. Vi satte oss på vår favoritplats på en bänk under ett träd så att vi fick lite skugga på oss. Anton somnade i vagnen och Alexander la sig ner och vilade på bänken. Vi måste vart väldigt trötta allihop:) Jag satt och bara njöt i skuggan där det var alldeles lagom varmt för en gravid kvinna. Det är inte många sådana lugna stunder man får så man får verkligen ta till vara på dem! Nu är det dags att sova och hoppas på en härlig dag imorn med. Det blir nog bullbak imorn:) Godnatt!


Måndag 23/5 2011

Idag har Alexander vart och gjort sitt syntest på bvc och det gick KANON! :D Jag var lite närvös innan.. Känner inte för att gå tillbaka en tredje gång för syntestet, men så blev det ju inte.
Jag hade förberett Alexander innan och han tyckte det skulle bli helt ok att gå dit enda fram till vi väl skulle gå.. Då förklarade han för mig att han inte alls ville ha nåt plåster på ögat.. Suck!
När vi kom ner till bvc så gick det mycket mer pedagogiskt till idag tyckte jag så Alexander accepterade plåsterlappen med en gång:) Synen var det inget fel på heller som tur var. Med ena ögat kunde han se bokstäverna på raden längst ner där de är pyttesmå, och med andra ögat såg han de fortfarande bra på raden näst längst ner så synen var inte lika på ögonen, men inte dåligt på något utav ögonen heller. Skönt!

Mamma och pappa var hemma och passade Anton under tiden och lärde honom säga både pumpa och cykel. Mamma hade med sig sin cykelpump för att pumpa lite luft i Alexanders däck och det var Anton väldigt intresserad av. Sedan när de ville lära honom säga morfar så fick morfar heta pumpa. Anton kallade honom pumpa när jag kom hem också, så det får väl helt enkelt bli mormor och pumpa istället för mormor och morfar:)

Mamma och pappa åkte iväg efter att vi druckit lite kaffe tillsammans för att mamma behövde jobba lite och så tog de med Alexanders cykel också för det funkade inte att pumpa däcken med mammas pump så de lämnade in den. Det var en annan pump som behövdes bara så det var mamma och pappa så snälla och köpte till oss:)
Vid tre-tiden kom de tillbaka med cykeln och stannade en stund så vi gick ut tillsammans till lekplatsen. Alexander hittade som vanligt en kompis att leka med, Anton gungade och kollade in lite andra barn på lekplatsen. Snart springer han nog också runt med kompisar:) Stackarn har haft feber hela dagen så han har vart lite småhängig till och från. Han har däremot ätit och druckit bra så det känns skönt. Han har vart riktigt gosig hela dagen faktiskt:) Man ska inte tycka om att barnen har feber, men det är underbart när han är så himla gosig!
Han fick lite alvedon för natten så vi får hoppas på att febern är borta imorn.

Nu blir det lite film innan läggdags:)

Söndag 22/5 2011

Idag har vi vart på middag hos mamma och pappa igen. Det har blivit mycket middagar hos mamma och pappa den senaste tiden, men det gör mig ingenting:) Det är alltid trevligt att träffas och själv har jag sådan idétorka på maträtter just nu så det är skönt att få komma till någon annan som är bra på att hitta på god mat.

Anledningen till att vi skulle dit egentligen var att vi trodde att det var morsdag denna söndagen. Både jag och mamma trodde det och gubbarna hade väl inte en tanke på att morsdag snart inträffar. Vi är inte så väldigt noga med det där som kanske märks, men det är ändå en bra anledning till att träffas så därför bestämde vi middag hos mamma och pappa. Vi fick igår reda på att det inte är morsdag för än nästa söndag, men varför ändra planerna?

Idag bjöd de på god kalvgryta och till efterrätt chokladmousse. Det var otroligt gott! Lika gott som vanligt:) Vi åkte hem efter efterrätten faktiskt.. Vi har som vanligt ett skrikigt barn och ett väldigt aktivt barn.. Både jag och Fredrik var väldigt trötta idag och jag känner att jag inte orkar ta hänsyn till alla andra just nu så det var gott att åka hem. Vi hade väldigt trevligt också, men orken har tagit slut för min del. Jag hoppas min pappa har rätt som tror att bebisen har kommit inom en vecka! Det blir ju mycket jobb med tre barn, men man är aldrig så trött som när man är gravid och framförallt är man aldrig så trött annars som man är i slutet av en graviditet. Jag har skrivit det förut, men nu vill jag bara ha vår lilla bebis hos oss, jag vill bli mig själv igen, få tillbaka min energi, slippa en tung tjock mage, slippa ryggont, kunna gå på toaletten normalt osv..
Jag saknar mig själv!

Nu ska jag gå och lägga mig. Det har vart en lugn och skön kväll hemma faktiskt. Det är konstigt för så fort vi kommer hit hem så blir Alexander mycket lugnare och Anton slutar skrika. Det är såå skönt!
Klockan nio imorn ska vi göra ett nytt försök med Alexanders syntest på bvc :S Han har lovat mig att han ska göra det imorn. Vi får hoppas att han är lika positiv när vi kommer dit:) Mamma och pappa kommer och passar Anton så länge.
Nu är det dags att sova! God natt alla glada...  :)

Lördag 21/5 2011

Idag tänkte vi att vi gör inte som alla andra och åker in och kollar på göteborgsvarvet. Jag tycker inte det är nån höjdare att titta på folk som springer faktiskt... Yngsta lillebror och en av mina mostrar sprang + en del andra människor vi känner, men vi hoppade över att titta i år iallafall.

Vi tog en riktigt mysig familjedag och åkte till Mellerud av alla ställen. Inte det närmsta utflyktsmålet för oss, men det ligger en camping där som vi vill besöka i sommar. Vi har sett hur härlig den ser ut på hemsidan, men vi tänkte att vi åker dit och kollar just för att komma från lägenheten lite. Jag hade väl inte så höga förväntningar på Mellerud faktiskt om jag ska vara ärlig, men det var den mysigaste campingen jag vart på någon gång tror jag!
Den ligger precis vid Vänern med en väldigt härlig strand, jättefin minigolfbana, pool och otroligt barnvänlig. Vi hade packat ner lite fika så vi satte oss vid vattnet och fikade i det underbara vädret. Vi gick ner och lekte lite vid vattnet och sedan gick vi in på campingen och kollade. Det fanns många lekplatser och roliga studsmattor så barnen hade fantastiskt roligt:) Anton satt och njöt på en gunga och Alexander hoppade på den stora studsmattan och hittade lite kompisar. Jag och Fredrik bara njöt och bestämde oss för att absolut åka dit till sommaren.

För övrigt så gick det väldigt bra hos logopeden igår. Det var så skönt att få sitta där och prata och även lyssna på andra föräldrar. Vi fick bra tips och råd från logopeden, en del som vi redan gör själva med Alexander utan att ens ha tänkt på att det kan hjälpa honom. Te.x så kan det hjälpa Alexander att han får egentid med oss föräldrar. Att ibland hittar bara jag och Alexander på saker, ibland Fredrik och Alexander. Så gör vi ganska ofta faktiskt, och det tror jag är nyttigt för alla barn med syskon, inte bara de som stammar.
Man ska tänka på hur man pratar själv med sitt barn. Att inte stressa när man själv pratar. Det skönaste av allt att höra var att man inte alltid behöver aktivera sina barn. Det är helt ok med "tråkiga" dagar hemma då inget händer. Man känner alltid en press som förälder att aktivera barnen. Vi måste ut och leka, måste hälsa på kompisar, måste hitta nån aktivitet barnen kan hålla på med, måste måste måste.. Visst ska man göra saker med sina barn, men det behöver inte hända saker hela tiden varje dag. Hos en som stammar är det viktigt med lugna dagar för att stammningen kan bero på stress och att det händer för mycket saker hela tiden. 
Stammning är mest vanligt bland pojkar och av 5% som stammar i förskolan fortsätter 1% stamma i vuxen ålder, så chansen är stor att det försvinner.  En av papporna som var med stammade från han var ca tre år och till han blev 11-12 år sedan slutade han bara stamma. Konstigt, men skönt att veta att det kan sluta bara så där. Sedan så finns det ju otroligt bra hjälp att få hos logopeden så att man nästan kan bli helt bra även om man fortfarande stammar. Det var underbart att få komma dit och om någon månad kan vi höra av oss för eget möte själva med logopeden och efter det kan vi ta med Alexander om det skulle behövas.

Nu ska jag sätta mig med Fredrik i soffan och titta på film och känna på bebisen i magen som jag tror försöker bryta sig ut genom själva magen just nu. En stark liten rackare:)

Bilder från Mellerud








Logopeden imorn

Äntligen ska jag och Fredrik på möte hos logopeden imorn angående Alexanders stamning. Han har stammat från och till sedan han var två år. Vissa perioder stammar han inte alls och vissa perioder kan det ta väldigt lång tid för honom att få fram det han vill säga. Det är tydligen väldigt vanligt hos små barn och framförallt hos pojkar och kan hålla på tills barnet är ca sju år och sedan kan det bli bra. De vill att man ska göra så lite som möjligt åt stamningen så att barnen inte tänker på det för då kan det bli värre.
Tyvärr har Alexander fattat själv att han stammar och tycker det är jobbigt så det är bra för mig och Fredrik att få lite info om hur vi ska hantera stamningen här hemma och även tala om för andra hur de ska ta Alexander när han stammar.
Alexander ska inte följa med på det första mötet just för att vi ska ta det så lugnt som möjligt. Vi fick flera papper med frågor om Alexanders utveckling som vi skulle fylla i. Tänk om man kunde komma ihåg allt sedan de föddes :S men det gör man ju inte... Tror vi fick till frågorna bra iaf:) Han har ju utvecklats helt normalt och har ett stort ordförråd och pratar jättebra. Det är bara det där med stamningen som ska bli bättre.
Det ska bli så skönt att få hjälp med detta!


Igår

Var hos barnmorskan igår igen. Det gick jättebra:) Vi pratade om hur graviditeten har vart och om hur de tidigare graviditeterna och förlossningarna har vart. Vi pratade även om vilken typ av smärtlindring jag är intresserad av vid förlossningen nu när det snart kan vara dags när som helst. Jag kommer använda bara lustgas denna gången också. Den har hjälpt mig otroligt bra innan och lite smärta får man väl tåla;) Nej då... Det är så otroligt olika från folk till folk det där. Jag tycker inte värkarna har vart så farliga att jag ska behöva massa bedövning, och väljer man tex ryggmärgsbedövning kan ju förlossningen dra ut på tiden. Det är inte alltid det är så bra och det är väl lika bra att få förlossningen överstökad? Det är ju det underbara efter fölossningen man bara väntar på!

Hur som helst.. vi kollade ju blodvärdet som var lite lågt, men absolut ingen fara. För min egen skull ska jag väl se till att få upp det. Får hitta någon god mat som är rik på järn:)
Sockervärdet och blodtrycket låg perfekt!
Bebisens hjärtljud låg på 153. Det är ju högt och då "ska" det vara en tjej, vilket jag har märkt inte behöver stämma:) Vi får se vem som tittar ut!
Bebisens huvud var knappt ruckbart  denna gången vilket betyder att den har sjunkit längre ner och ingen navelsträng ligger i vägen och kan inte komma i vägen nu heller. Det var riktigt skönt att höra!
Allt var verkligen kanon så nu tycker vi att bebisen kan ta och komma:)

Igår eftermiddag var det gårdsfest på Alexanders dagis också. Jag var så illamående hela dagen igår så jag följde bara med och tittade när barnen skulle sjunga sedan gick jag och Anton hem. Det är tur att man bor granne med dagis:) Fredrik och Alexander stannade så klart tills det var slut och de hade väldigt trevligt. Nästa gång tänker jag stanna också, det är väldigt mysigt med gårdsfesterna!

Idag har vart en bättre dag. Jag var riktigt trött på förmiddagen, men både jag och Anton sov ca 2 timmar efter lunch vilket gjorde riktigt gott. Nu är det dags att krypa i säng igen. God natt...

Alexander såg nöjd och glad ut när de sjöng på dagis:)




Lördag

Jag har vart precis lika trött idag fast jag har sovit något bättre inatt. Har sovit två gånger under dagen idag, men det verkar inte riktigt hjälpa. Det är bara att acceptera att det kommer vara så här till bebisen har kommit.

Fredrik har vart iväg idag och hjälpt Christian och Sophia flytta medan jag var hemma med pojkarna. Jag är väldigt nyfiken på hur de får det i lägenheten men jag orkade inte följa med och det hade absolut inte funkat med pojkarna bland nymålade väggar och en massa möbler huller om buller. Får kanske titta dit någon dag i veckan:)

Kände mig lite piggare på eftermiddagen idag så vi åkte hem till mamma och pappa och åt middag. Skönt att inte behöva göra någon mat idag! :) Det bjöds på lammrostbiff som är så otroligt gott! Jag önskar att jag en dag kommer bli lika duktig som min mamma på att göra mat. Övning ger väl färdighet får jag hoppas;)
Vi var inte där så länge idag faktiskt. Mamma och pappa skulle åka hem till Christian och Sophia och titta på ESC, men både jag och Fredrik kände att det var gott att åka hem idag. Barnen var vilda som jag vet inte vad när vi var hos mamma och pappa. De var väldigt glada och goa men Anton har sånna hemska tjut för sig och det blev på tok för mycket spring i en liten tvåa fullt av folk. Alexander blir så uppspelt när han är bland människor han älskar att vara hos och Anton börjar bli helt tokig också:) När vi kom hem somnade Anton med en gång och Alexander blev genast lugnare så vi tittade på TV och åt lite chips. Idag hann han titta på Eric Saade på ESC innan han somnade och det var han väldigt lycklig för:) Jag tänkte försöka hålla mig vaken och se vem som vinner det här. Spännande! Jag TYCKTE det jublades mycket i publiken när Eric skulle sjunga;) Det gjorde det verkligen. Jag gillar låt nr 15 också.. So lucky heter den, men jag kommer inte ihåg varken land eller namn på de som sjunger den..

Idag trycker det på lite mer i magen igen. Det känns riktigt mycket emellanåt!
KOM NUUU lilla älskling, vi läängtar!!

Nu ska jag sätta mig i soffan och heja på Sverige!

Älskade Alexander målade en bild på sig själv och Anton idag.
Jag fick bara hjälpa till med kropparna!
Den blev så otroligt söt tycker jag<3


Inga direkta värkar idag.. Har haft lite s...

Inga direkta värkar idag.. Har haft lite sammandragningar nu ikväll men inte alls lika mycket som igår. Får helt enkelt vänta lite till:) Ska snart lägga mig och hoppas på att ha lite mer energi imorn. Idag har det inte blivit mycket gjort. Diskat, lagat mat och bakat scones är väl vad jag gjort. Tagit hand om mina älskade pojkar såklart, men vi har inte gjort så mycket kul idag:( Tycker verkligen inte om sånna här dagar...


En helvetesnatt!

Nu känns det att det börjar närma sig förlossning. Jag har haft en sån dålig natt samtidigt som jag har vart så glad för jag har haft värkar. Vill ju att bebisen ska komma ut nu! Igår kväll hade jag så otroligt mycket sammandragningar. Det kom flera stycken på en timma och det tryckte på ganska mycket neråt. Inatt har de inte kommit lika ofta, men ändå några stycken på en timma och det har gjort mer ont. Hade hoppats på att det skulle hålla i sig men imorse var värkarna borta:( Det hade vart så skönt om förlossningen kunde sätta igång nu, men jag kommer säkert gå över tiden igen. Ska ju inte gnälla egentligen. Går in i vecka 38 idag så hur som helst så är det inte många veckor kvar och det har ju vart en fantastisk graviditet. Det är bara det att man längtar så otroligt mycket efter bebisen och man vill slippa sin stora mage och få tillbaka lite energi. Energi när man har småbarn? Ja, faktiskt! Det blir ju jobbigare på ett vis när barnen är utanför magen, men man får ändå sin energi tillbaka för man blir ju sig själv igen.

Anton väckte mig strax efter sex precis som vanligt. Undrar varför han alltid kommer och tar mig i handen och inte sin pappa? Tycker det är mysigt annars och jag har i vanliga fall inget emot att gå upp så tidigt, men idag var jag helt slut efter natten. Var tvungen att lägga mig när Fredrik hade gått upp så det blev ingen frukost med familjen idag. Det gillar jag inte!
Får hoppas att båda pojkarna vill vila lite idag så att vi kan somna alla tre en stund.

Undrar om värkarna kommer tillbaka idag? Hoppas verkligen det:)

Mysig fikadag.

Det har som vanligt vart en varm och go dag idag. Jag och Anton lämnade Alexander på dagis vid nio och sedan gick vi våran vanliga runda ner till Antons favoritgunga och gungade en stund. Sedan gick vi och tittade på lite fåglar, stenar, pinnar och andra spännande saker:)

När vi kom in strax innan tio somnade vi båda två i vår säng. Det var riktigt skönt att få sova en stund faktiskt. Imorse var jag helt slut så en timmas sömn gjorde gott. Efter vilan var det bara att sätta igång med städning och tvättning och lite packning av BB-väskan. Känner att det nu ikväll har kommit en hel del sammandragningar. Ganska många på en timme faktiskt så man kanske skulle ta och packa färdigt väskan snart...

Efter vi hämtat Alexander på dagis idag så gick vi till lekplatsen och fikade med Linda, Calle och Tilde. Det var riktigt mysigt och lagom varmt. Det var helt perfekt att sätta sig vid lekplatsen så att barnen kunde springa omkring för sig själva och leka med lite olika saker. Annars finns ju den mysiga parken (som jag inte vet namnet på) där man kan mata ankorna och ha det gott, men den ligger en bit bort. Sist jag gick dit med pojkarna så blev det lite jobbigt för ryggen och magen. Tror barnen uppskattar lekplatsen bättre:) Det var väldigt trevligt iaf och det känns skönt att man har hela sommaren framför sig att göra sånna här utflykter. Snart med en liten bebis i barnvagnen:) Myspys!!!

Ikväll har Robin och Julia vart här och kollat in våra väggar efter att vi målade om. De har ju inte vart här sedan de åkte på sin jorden-runt-resa. Vi åt lite middag tillsammans och tog en fika på det:) Trevligt att sitta och prata lite.

Nu tänkte jag sätta mig och titta på kvalet inför melodifestivalen. Får väl hoppas att Eric Saade går vidare. Ser nu att Alexander ligger och sover i soffan... Jag som hade lovat honom att få titta på Eric Saade idag. Trodde kvalet började vid åtta, men det var visst nio. Nu kommer han bli besviken för att att han missade detta, stackarn:( 
Tur att man kan se det på datorn i efterhand!

Nu ska jag lägga mig i soffan och njuta av mina sammandragningar:)

Här satt vi och fikade idag


Och här tyckte Anton att han satt bra. Vid sopnerkasten.... :)


Anton med mord i blicken...


Söta Tilde:)



Söndag eftermiddag

När vi kom hem från mormor idag så åkte Fredrik och Alexander till simskolan medan jag och Anton var hemma och tvättade och slängde lite skräp.
Mamma ringde vid två-tiden och bjöd oss på middag som skulle serveras halv fyra så jag och Anton tog på oss och åkte dit.
Det blev underbart god potatisgratäng med entrecôte och en väldigt god sås. Inte helt fel! Mina yngre bröder och Sophia var där och åt också innan de skulle skynda sig iväg till blåvitts träning. Det var ju trevligt att träffas en liten stund iaf:)
Lite senare kom Fredrik och Alexander så vi stannade hos mamma och pappa ett tag och tog det lite lugnt.

Det har vart en otroligt härlig dag. Mycket varm! Känner att jag behöver inhandla lite sommarkläder, men det är så svårt att göra det innan bebisen kommer och det har gått några veckor. Det är ju en stor mage + några kilon till som ska försvinna inom kort så det är lite svårt att veta vilken storlek man kommer ha. Får vänta några veckor till:)

Nu är det snart dags att lägga sig. Imorn tänkte jag baka lite bullar och städa lite. MÅSTE BÖRJA PACKA BB-VÄSKAN OCKSÅ!! Det skulle jag börjat med förra veckan men så blev det inte av... Men nu är ju bebisen snart redo att komma ut och då måste ju väskan vara färdigpackad:)

God natt mina vänner, hörs imorn:)

Hos mormor

God morgon! Det är underbart här hos mormor. Lugnt, skönt och 23 grader i solen så här på morgonen:) Det är bara lilla Anton som har försökt bränna upp mormors hus nu på morgonen. Lilleman hade satt på plattorna på spisen som hade sånna där trevliga lock på sig som hade blivit brända. Tur att man kände en lukt av bränt annars hade det slutat riktigt illa. Tänk om vi hade vart ute allihop och inte känt något alls? Usch och fy.. Man tycker man har koll hela tiden, men det har man ju verkligen inte.

Igår var iaf en helt underbar dag. Lika varm och go som denna dagen verkar bli. Vi var nog ute i stort sätt hela dagen igår. Min moster Helena kom hit med två utav sina barn. Kajsa-Lisa som skulle leka med min kusins dotter Julia, och lilla Emrik Theodor som är ett år yngre än Alexander. Emrik Theodor hade på sig sin fräcka spindelmannen dräkt med tillhörande mask som Alexander blev så förtjust i. De kunde inte riktigt komma överens om masken, men så fort de glömde av den så hade de väldigt roligt ihop:) Och så klart lekte de lite med tjejerna också!

Vi åkte så klart till morfars grav och satte lite blommor som mormor skickade med och så tog vi en sväng till Grebbestad och tittade lite.

Nu ska vi tyvärr snart åka hem. Hade kunnat stanna hur länge som helst.. Nu kommer vi nog inte innan bebisen har kommit så det blir väl någon gång senare i sommar och då stannar vi nog längre:)

Dagen igår:

Lite lek i sandlådan och hopp i studsmattan:D





Alexander och Emrik Theodor



Nya blommor till morfars grav. Tulpaner som var hans favoriter:)


Fredrik och Anton i Grebbestad



Tycker inte om att åka hem! Vi trivs så bra här allihop så det kanske blir hit vi flyttar:) Vi har redan börjat prata om att leta efter jobb här. Vi får väl se vad som händer...


Alexanders 4-års kontroll

Har vart med Alexander på sin fyra års kontroll på bvc idag. Allt gick bra utom syntestet... Det första gick bra när han fick en platta framför sig med fyra bokstäver på och han fick titta med båda ögonen. Sköterskan pekade på skärmen med olika stora bokstäver så skulle Alexander peka på samma bokstav på sin platta. Det klarade han perfekt! När han sedan skulle titta med ett öga åt gången fick han en stor plåsterlapp klistrad över ena ögat och han blev livrädd och vägrade. Jag sa att jag kunde hålla för ena ögat med min hand men det får man absolut inte! Man MÅSTE ha en lapp för ögat. Hade jag vart fyra år och fått ett stort plåster över ögat hade jag också blivit rädd. Jag försökte föklara för honom att syntestet skulle gå fort och att vi skulle ta av lappen sedan, men det var redan för sent. Han hade bestämt sig för att han inte ville ha lappen på. Det måste ju finnas nån bättre metod? Kan de inte ha en sån där svart lapp för ögat som piraterna har tex? Så kan man göra det hela till en lek. Att han får leka att han är en pirat en liten stund och titta på tavlan? Det kan väl inte spela någon roll? Jag undrar verkligen varför jag inte kunde hålla en hand framför ögat heller!? Det finns väl säkert nån bra förklaring på det... Fick en ny tid för syntestet iaf. "Det blir ofta så här med barnen" sa sköterskan. Tror fan det när man klistrar på en plåsterlapp för ögat bara så där...

Allt det andra gick jättebra iaf:) Han fick trä på pärlor på ett snöre och sedan tala om vilken färg pärlorna hade. Det fixade han bra. Sedan skulle pärlorna räknas och godkänt var om han kunde räkna till tre. Jag tror han fortsatte till sju eller åtta, sedan tappade han bort sig i pärlorna men fortsatte räkna till 14 :) Det gick jättebra! 18,9 kg väger han och 104,5 cm lång. Helt perfekt var det:) Men det visste jag redan;)

Imorn åker vi hem till mormor:) Det ska bli så underbart att få komma dit! Har inte vart där sedan december så nu längtar jag otroligt mycket. Gott att få komma dit en gång innan bebisen kommer. Det blir väl kanske inte att vi åker iväg så mycket i sommar. Vi får väl se.

Nu är det dags att gå och lägga sig känner jag. God natt!

Suck.... Jag är riktigt trött, besviken oc...

Suck.... Jag är riktigt trött, besviken och förbannad på idioter till vuxna människor som slänger ur sig så otroligt barnsliga kommentarer och tror att man inte klarar något själv. Jag blir riktigt rädd.. Undrar vad det är för fel på folk. Jag orkar inte med det mera, men man är ju så illa tvungen... I alla fall.. Har vart och hälsat på Christian och Sophia i deras nya lägenhet idag:) Otroligt fin tvåa i Strömmensberg med en otrolig utsikt över Göteborg. Där kommer de nog trivas riktigt bra! Annars har dagen vart lugn. Alexander har vart på dagis och jag och Anton har vart hemma och bakat bullar och smågrejat lite. Har vart lite trött och irriterad idag, men det kanske har att göra med det barnmorskan sa igår om att det verkar som att navelsträngen ligger lite dumt till för bebisen att komma ut. Hoppas den flyttar på sig, men det är ju några veckor kvar på graviditeten som tur är:) Jag vill ju absolut inte behöva göra något kejsarsnitt. Det känns ändå som att allt kommer lösa sig:) Nu ska jag sova och hoppas på att inte behöva ta mig upp från sängen inatt för att gå på toaletten. Har vart och kissat sex gånger på mindre än en timma så nu tycker jag att jag är färdig med det till imorgon! God natt gott folk! Sov gott...


RSS 2.0