Det bubblar i magen...

Är ju som sagt bara i vecka 14, men kan det vara bebisen jag känner så här tidigt? Jag vet att det går att känna bebisen i denna veckan men det är väl inte det vanligaste. Man kanske känner bebisen tidigare ju fler barn man har fått? I don´t know... Det kanske bara är gaser?? :)
Hur som helst så känns det som att det bubblar i magen på mig, precis så som det gör när man känner sin bebis första gången:)
Hoppas det inte slutar bubbla!

Ungefär så här ser bebisen ut nu. Otroligt häftigt!


Första advent:)

Äntligen första advent. Nu har man tagit fram alla ljusstakar, bakat lite lussekatter och fått det riktigt mysigt hemma. Älskar den här tiden på året. Det är den bästa tiden som finns. Jag är som ett litet barn:)

Idag fikade vi med mamma innan hon skulle åka vidare till mormor för bouppteckning efter att morfar gått bort...
Det var riktigt mysigt här hemma med lussekatter, pepparkakor... skulle egentligen haft glögg, men det fick bli kaffe och julmust:)

Samma mys nu på kvällen när pappa och Fredrik kom hem från Borlänge.

Det har vart en riktig mysig första advent när man har suttit inne och tittat ut på snön. Ute på vägarna har det ju inte vart lika trevligt. Det tog tio timmar för pappa och Fredrik att åka hem från Borlänge. Det tog fyra timmar för min moster och morbror när de åkte till mormor. En resväg på lite drygt 10 mil... Mamma körde av vägen idag påväg till mormor. Både bilen och mamma klarade sig utan en skråma, tack och lov, men det är jävligt äckligt det där...
Jag och pojkarna har haft det så gott här inne:)



Mys

Nu känner man verkligen att julen är påväg:) Har bakat lussekatter i två omgångar. I förrgår med Alexander blev det lussekatter med saffran i, mums! Och idag blev det utan saffran:)
Ska även ta fram alla ljusstakar ikväll tänkte jag. Det är ju första advent på söndag. Så otroligt mysigt.
Idag kommer mamma och Robin hit. Mamma ska bo här i helgen medans Fredrik och göbbarna (pappa, Göran och Lennart) är i Borlänge och ska kolla på travet..
Det ska bli mysigt här hemma iaf. Har köpt lite räkor till oss. Jag kan ju för tillfället inte dricka vin så det får bli julmust för min del, men det är inte fel det heller:)
Har vart ute med barnen och åkt pulka i den lilla backan här utanför huset idag också. Det var ju jätteroligt så klart:)
Det är så himla mysigt att det ligger snö ute. Hoppas den får ligga kvar hela julen.

Igår gick jag in i graviditetsvecka 14:) Det går fort tycker jag. Börjar nästan bli lite stressad.. Hoppas på att vi hinner hitta nytt boende innan bebisen kommer. Ska bli riktigt mysigt med ett sommarbarn:D

Detta händer i vecka 14...

Nu ska jag sätta mig i soffan och vila lite. Har så fruktansvärt ont i ryggen.. Graviditetens negativa sida!

Puss och hej:)

Trött och febrig

Japp, det är jag det... Har mått bra hela dagen utöver min äckliga trötthet, men på eftermiddagen idag så sa det bara pang så fick jag så ont i hela kroppen och frös som bara den. 38,7 graders feber också... Bara sådär.. Det råkar jag aldrig ut för annars. Ingen farlig temp, men jag hatar att ha så ont i kroppen. Tog en alvedon, så nu känns det bättre som tur är. Tror jag ska lägga mig nu så att jag kan känna mig bättre imorn så att jag och pojkarna kan åka till Julia och hälsa på:)

Har bokat hotellrum i Stockholm idag också. Det blev på Scandic Malmen på söder. Det kommer nog bli riktigt trevligt. Robin och Julia ska ju på en jordenrunt resa i några månader. De åker från Arlanda den 6:e januari, på pappas födelsedag. Vi åker upp hela familjen den femte för att gå på restaurang och fira pappa och säga hejdå till Robin och Julia. Stannar i Stockholm några dagar och det ska bli så roligt:) Har inte vart i Stockholm på länge och jag längtar otroligt mycket.

Nu säger jag god natt, så hörs vi imorn:)




Goa dagar:)

Helgen var ju helt underbar! Det var hur gott som helst att bara få vara med Fredrik och göra precis vad vi vill. Det behövs ibland som förälder. Man måste få tid för sig själva så att man kan ladda batterierna och få sakna sina barn lite grann. Det är så man fortsätter vara en bra förälder. Man behöver faktiskt en "rast" då och då från sina barn också.. Hur dumt det än låter... Men det är faktiskt inte dumt:) Tror även de små stackarna behöver vara från sina föräldrar också:)
Hur som helst.. En toppen helg! Frölunda vann, har ätit mycket god mat, lite julshopping har det blivit och vi har tagit hand om varandra:)
När vi hämtade barnen hos Fredriks föräldrar möttes vi av två glada pojkar. Alexander sprang och kramade oss och Anton gick så fort han kunde fram till oss:) De hade haft det väldigt bra och roligt hos sin farmor och farfar, men jag tror alla var nöjda av att åka hem också. Vi fick två glada barn, barnen fick två glada föräldrar och farmor och farfar fick lite lugn och ro;)

Igår eftermiddag kom Karin, Tobbe och barnen på middag. Det var väldigt trevligt, precis som vanligt:) Det var roligt att se hur stor deras minsta pojk har blivit. En liten Måns på tre månader som hade växt otroligt mycket sedan vi såg honom när han var nyfödd. Helt otroligt:)
Och Alexander och Oliver hade jättekul ihop! Tror att ALLA leksaker inne på rummet hade dragits fram ur lådorna. Men det är så det ska vara:) Killarna hade skit kul. Och efter killarna gick lilla Anton som inte riktigt hängde med i deras tempo, men han var nöjd för det:)

Idag har mamma och pappa vart här och hälsat på. Mamma hade gjort lite rådjursgryta som de tog med. Det var otroligt gott! De stannade och kollade på halv åtta hos mig och Biggest Loser. Det är helt otroligt vilka grymma människor det finns. Att ha vart så otroligt stor och sedan ge sig fan på att gå ner så mycket i vikt, det är bra jobbat! Killen som vann hade gått ner 75 kg! Grymt!

Nu blir det lite TV-tittande och sedan sängen..
Ha det gott alla:)

Idag har vi vart ute och kollat lite i aff...

img_0818 (MMS)

Idag har vi vart ute och kollat lite i affärer. Har handlat lite till pojkarna. Bl.a. en mini julgran som ska stå på deras rum:) vi har käkat lunch och så fick vi se Andreas Carlsson som signerade sin bok i ett köpcentrum. det blev iaf  lite live idol för min del:) Nu sitter vi på Löfbergs Lila Arena och väntar på att hockeyn ska börja. Det är en timma kvar men det var tur att vi kom hit nu för det är redan packat med folk. Träffade en trevlig Karlstad-bo i baren på hotellet förut som rekommenderade oss att åka hit i god tid, så tack till dig:) efter matchen har vi ett bord på en Italiensk restaurang. Ska bli så jäkla gott! Hoppas alla får en trevlig lördag. Puss och kram!


Nu är jag och Fredrik i Karlstad. En rikti...

Nu är jag och Fredrik i Karlstad. En riktig mysig, barnfri helg:) kan behövas ibland. Igår när vi kom hit var det lugnt. Köpte med oss lite godis och baguetter och kollade på idol på hotellrummet. Kul när idol faktiskt var här i Karlstad igår... Men vi kom upp för sent för att åka dit. Idag blir det hockey för vår del. Färjestad - Frölunda, och i morse käkade vi frukost mitt bland alla Frölunda spelare:) Trevligt! De bor på samma hotell fick vi reda på igår. Vi var ute på en liten promenad efter frukosten och jag kan tala om att det är snöigt och sviiinkallt!! Ska snart ta oss ut igen för lite shopping och lunch innan vi åker till arenan. Ikväll blir det nån god restaurang:) hörs senare!


Hey...

Var precis en vecka sedan jag skrev här ser jag. Jag är så fruktansvärt seg...

Nu är är jag gravid i vecka 12:) Det känns bättre och bättre för varje vecka som går. Inte lika oroligt... Går in i vecka 13 om två dagar. Trodde att jag hade gått upp lite i vikt, men så är inte fallet. Jag har faktiskt gått ner två kilo. Trodde inte det för jag har ändå ätit mer nu än vad jag gjorde i början av mina andra graviditeter. Då gick jag iofs ner fem kilo i början. Vi får väl se vart detta slutar... Har ju ätit nyttigare mat och man förbränner ju mer när man är gravid.. Tänk om man alltid hade så här lätt för att gå ner i vikt:)

I helgen var vi hos Fredriks föräldrar. Fredrik skulle byta till vinterdäck och jag hjälpte till att ta lite kort på saker som Ewa och Göran vill ha ut på blocket. Det har vart en lugn och skön helg.. Svintråkigt väder bara, men men.. Snart är vintern här förhoppningsvis:) Fick låna två Johan Falk filmer av Ewa. De nya med Joel Kinnaman;) Kollade på GSI här om dagen. Ikväll får det nog bli vapenbröder. Tycker inte om Johan Falk bara för Joel Kinnaman, tycker faktiskt om filmerna ändå:) Älskar svensk film.. Särskillt polisfilmer. Och att den är från Göteborg är ju roligt med:) Sedan att Joel är med är ett stort plus, men min absoluta favorit är faktiskt Jakob Eklund. Önskar mig alla Johan Falk filmerna i julklapp faktiskt.

Igår var vi på Alexanders dagis och fikade lite. Personalen ville visa lite bilder som barnen gjort och även riktiga bilder på barnen och vad de gör på dagis. Det var väldigt mysigt. Alexander tyckte det var kul att jag och Anton var där, och Anton tyckte det var spännande med de andra barnen och alla leksaker.

Idag och imorn blir det städdagar här hemma. Får börja storstäda lite inför julen:) Imorn kommer Robin hit så att han och Fredrik får hjälpas åt att köra lite saker till tippen. Ikväll ska vi storstäda pojkarnas rum och testa med att lägga Anton i sin stora säng så att han får sova i samma rum som Alexander:) Det måste han ju göra när den nya bebisen kommer. Det är ett tag kvar, men tiden går fort!

Nu är det lunchdax:)

Hörs senare, puss!

God morgon!

Vilken underbar morgon med snö vi har fått idag! Jag hade sånna otroliga julkänslor innan snön, nu vet jag knappt vart jag ska ta vägen:) Jag vill julbaka, julpynta, julhandla, titta på julfilmer och allt som bara går att göra på julen.
Jag älskar julen!!
Vi har ju redan tjuvstartat med julmusten, mums! Julhandla kan man ju nästan börja göra nu också:) Det är ju nästan tid för att köpa julklappar snart, eller hur? Hittade chokladkalendrar i affären igår och funderade på om jag skulle köpa.. men jag väntar nog lite till:) Nu i veckan ska jag iaf gå igenom alla våra julsaker och se vad som är trasigt och behöver slängas och om jag ska köpa något nytt. Kan egentligen vänta med att gå igenom julsakerna till det är dags att ta fram det, men jag vill gå igenom det nu bara för att få se sakerna. Ja! Jag är helt sjuk när det gäller julen.. Borde förmodligen få hjälp för detta:)

Idag ska jag och Alexander hem till Calle, Tilde och Linda för att leka lite, vara ute i snön och äta lunch. Ska bli jätteroligt! Efter vi har vart där åker nog jag och Alexander in till stan och köper vinterskor, jacka och termobyxor till honom och Anton.
Senare i eftermiddag ska vi åka och hämta bilderna på Anton och efter det promenarar vi bort till Christian och Sophia och hälsar på en stund. De bor nästan precis vid Arkadia Foto.

Vi är lite småkrassliga allihop här hemma.. Värst är det med Anton och Fredrik så de får stanna hemma idag. Stackars Anton har hostat precis hela natten.. :( Det är det tråkiga med dessa tider.. Alla dumma förkyldningar man åker på. Men, men åker vi på det nu är vi förhoppningsvis friska i jul:) Hoppas, hoppas!

Denna härliga morgon:) Och det bara fortsätter att snöa!

Glömde ju visa... :)

Vi var ju och fotograferade Anton förra veckan och Cornelia som tog bilderna la ut tre av dom på sin blogg:)

---->Här kan ni se våran lilla Anton<----

Ska hämta resten av bilderna imorn:) Det ska bli så roligt att få se hur alla bilder ser ut.

Nu ska jag och pojkarna titta på lite film och mysa. Vi är lite småkrassliga allihop så vi tar det lite lugnt idag. Vi har precis ätit goda pannkakor till mellanmål. Både Alexander och Anton åt mer än vad jag gjorde:) Inga dåliga killar.

Puss och hej...


Har haft en underbar helg hos mormor.

De två senaste gångerna vi har vart hos mormor så har det ju inte varit för nöjes skull. Första gången var söndagen efter att morfar gått bort då vi ville följa med till kyrkan och höra hans namn, och helt enkelt bara för att finnas där för mormor.
Andra gången var förra onsdagen på morfars begravning...

Denna helgen var dock en helt vanlig, rolig och underbar helg. Mormor var lika glad som hon brukar vara och allt var nästan som vanligt. Det kommer väl ta ett tag innan allt känns bra, men det kändes nästan precis som vanligt:)
Det börjar bli riktigt kallt också. Tycker det är jättehärligt och mysigt. Vi har vart ute jättemycket och Alexander har haft kul med att samla på isbitar:)

På lördagen var jag, Fredrik, barnen, mormor, mamma, moster Elisabeth och kusin Josephine vid graven och tände ljus för morfar. Det har snart gått två veckor sedan begravningen var, och alla blommor ligger kvar jättefint. Det är fortfarande liv i de flesta blommorna trots kylan.



Kallt...


Barnen



Fredrik och Jossan

Fredag

Idag har det vart lugnt här hemma. Jag och Anton var och handlade lite förut och sprang hem i ösregnet, tänkte att vi går verkligen inte ut mer än nödvändigt idag.
Vi somnade tillsammans en stund i vår säng, men efter ett tag vaknade jag och gjorde lite lunch. När jag ätit färdigt så hör jag att Anton ligger och pratar inne i sängen, så jag går dit och kikar och ser att han ligger och diskuterar något med sin napp:) Han låg så i minst 20 minuter. Han är rolig han:)
På eftermiddagen när vi skulle hämta Alexander så var det faktiskt strålande sol ute, så vi var faktiskt ute en timma efter dagis. Det var riktigt gott!

Snart kommer kusin Josephine hit så ska vi åka till mormor över helgen. Ska bli gott! :)

Gott väder idag...






Hej och hå... :)

Har precis vart och lämnat Alexander på dagis och kände att vädret är gott idag. Det blir nog en långpromenad sedan efter att Anton har ätit lite.

I förrgår var vi ju och fotograferade Anton på Arkadia Foto. Man är ju alltid lite orolig över hur det kommer gå. Han har ju haft lite ont utav några tänder som håller på att titta fram så humöret har väl inte varit på topp. Det gick faktiskt rikitgt bra ändå! Tror bara det var en bild han skrattade på, men han var aldrig ledsen utan mest fundersam. Barn är ju så otroligt söta när dom tänker så jag är övertygad om att det kommer bli många bra bilder:) Cornelia som tar bilderna är ju otroligt rolig och älskar barn. Det visar hon verkligen så Anton tyckte inte det var farligt att vara där. Han är ju ganska rädd för människor annars:) Raka motsatsen till sin storebror:) Hur som helst så är vi väldigt nöjda i alla fall och Cornelia ringer när bilderna är klara. Skulle ta en vecka ungefär. Ska bli så roligt att få se dom!

Igår fick vi äntligen träffa Mia och Patriks lilla flicka! Äntligen och äntligen, hon har ju inte funnits så länge:) Fast vi har ju väntat på henne när hon legat inne i magen så det känns som vi väntat en evighet:) Hon var ju helt fantastiskt underbart söt! En sån liten människa.. Man blir ju så kär! Man glömmer verkligen av hur otroligt små bebisar är när de är nyfödda. Det finns inget mer fantastiskt:) Och jag är så glad för Mia och Patriks skull att allt gick bra och att de har fått en frisk liten dotter. En förlossning är ju det vanligaste som finns och folk tror alltid att en förlossning ska gå bra, men det gör inte alltid det. Därför är det så skönt att höra att allt gått bra:) Alexander blev verkligen förtjust i sin lilla kusin, men Anton förstod nog ingenting:) hehe.. Han kanske förstår när han själv blir storebror i juni. Åh vad jag längtar!!

Nu känner jag ett starkt behov av att få i mig en frukt, så så får det bli!

Puss på er!

Äntligen:D

Nu har Mia och Patriks lilla flicka kommit. Nästan så sent det bara gick i oktober:) Hon var beräknad till den 20/10, men ville titta ut först igår klockan 23:32. Äntligen:)
Pojkarnas andra kusin blev detta.
Fick en bild på henne idag och hon är ju hur söt som helst. Imorn ska vi dit och hälsa på efter att vi vart och fotograferat Anton. Det ska bli så roligt att få se henne:)

STORT Grattis igen till Mia och Patrik!

RSS 2.0