Husvagnen är påkopplad! Nu åker vi till Ku...

img_0514 (MMS)

Husvagnen är påkopplad! Nu åker vi till Kungshamn några dagar:) gott väder är det också! Ciao


Sorry

Det går inte att ladda upp resten av bilderna från Järvsö just nu... Nu åker vi till Kungshamn, så jag får ge det ett nytt försök till helgen=) Puss och hej!

Bilder från Järvsö

Här kommer lite bilder från underbara Järvsö:) Vi hade en helt underbar vecka, önskar att tiden inte gick så fort bara.. :( Hade gärna stannat en vecka till!
I Järvsö bodde vi i en jättefin stuga, ett gammalt soldat-torp, med jättestor trädgård. Det var ingen stugby, utan vi hyrde den av en familj som bodde där på gården. Det var väldigt trevligt. De bodde helt fantastiskt, och allas vår älskade Lill-Babs bor tvärs över hagen:) Henne stötte vi inte på, men däremot Hans Fahlén hälsade vi på. Han var och motionerade på vägen nedanför vår stuga.
Under veckan så hälsade vi på farfars kärlek, Annie (som han träffade efter att farmor gått bort) och hennes nya, Bertil. Det var så roligt att få träffa henne, har ju inte vart där på fyra år..
Vi har vart på Järvzoo, en djurpark för den som inte förstod det.. Vi har spelat minigolf i Ljusdal några gånger, vart en sväng till fina Hudiksvall där det tyvärr skulle regna när vi var på besök.
Vi hälsade på pappas barndomsvänner Göte och hans fru Mary, de har nog det finaste stället i hela Järvsö tror jag!
Vad har vi mer gjort?? Vart på Torön som är en jättetrevlig ö dit man åker och badar, äter och lyssnar på musik på kvällarna. Vi har vart vid farmor och farfars grav och vattnat... Vart på Öjeberget och fikat och tittat på den vackra utsikten.. Ja, vi har gjort lite av varje... Nu lägger jag upp bilder så får ni se:)

Här är lite bilder från vackra Mora, där vi stannade och åt lunch vid vattnet påväg upp till Järvsö.



Stugan, trädgården och utsikten



Järvsö kyrka med utsikt, där farmor och farfar är begravda.




Utsikt från Öjeberget



Järvzoo



Parken i Ljusdal




Får uppdatera med mer bilder imorn för nu funkar det inte att ladda upp mer bilder.. och jävligt skönt var det
för nu orkar jag inte lägga upp mer=) Hörs imorn!

God natt!





Hemma igen, men åker imorn...

Så ser vårt liv ut för tillfället... Det var helt fantasktiskt underbart i Järvsö! Lägger upp bilder lite senare. Är som vanligt bara hemma och mellanlandar... tvätta och packa om, känns som att man inte gör något annat... Imorn åker vi till Kungshamn. Vi får låna Fredriks föräldrars husvagn så det ska bli riktigt gott. Hoppas vädret är med oss denna veckan också!
Lägger som sagt upp lite bilder från Järvsö senare.. HEJ!

Då var vi på väg till Järvsö:) Anton ...

Då var vi på väg till Järvsö:) Anton har fått välling och ny blöja, Alexander har kissat så nu är det bara att åka på ett tag innan frukost. Till allt helvete så fick jag mensen nu när jag hade hoppats på mycket bad.. Jaja, får bada i slutet på veckan då... Hörs senare!


Snart färdig=)

Nu är iaf bullarna färdiga=) De blev jävligt goda! Som vanligt;) Kom på när jag skulle kavla ut degen att min kavel är kvar hos Mia och Patrik.. Smart.. Så ett tips till alla småbarnföräldrar är att kavla med en nappflaska. Gick hur bra som helst!
Nu ska jag bara vänta på att den sista tvätten torkar så att jag kan packa ner det sista. Allt blev inte 100% torrt i tumlaren och när jag skulle hänga ut tvätten på balkongen så började det ösregna så klart... Men snart e det nog torrt.

Goda bullar=)

Ska hem till Fredriks föräldrar sen och fira Fredriks pappa som fyllde år i Torsdags. Vi var där då, men Fredriks syster kommer idag så vi åker dit igen och startar resan till Järvsö därifrån imorn.

Här är några bilder från Tanum


Anton leker med bollen


Söta fåglar=)


Lerigt!


Fika i skuggan


Alexander skulle koppla på släpet på bobbycaren=)


Sötnosar!

Nu tror jag att jag kan packa ner det sista, sen åker vi till Fredriks föräldrar. Hörs senare!

Dålig uppdatering, jag vet!

Ibland är jag så dålig på att uppdatera.. Vet massor med saker som jag kan skriva, men väntar alltid till kvällen och ibland är jag så jävla trött så jag orkar inte skriva... Ska bli bättre, jag lovar!
Har ju vart hos mormor och morfar tillsammans med min mamma och pappa och barnen några dagar. Det var helt underbart! Riktigt varmt, så nätterna var ju inte så roliga varken för mig eller barnen, men dagarna var fantastiska! Det regnade några dagar och det var faktiskt ganska skönt det med=) Får lägga upp lite bilder senare!

Idag har jag vart uppe sen 06:30 och sorterat tvätt och sprungit till tvättstugan. Ska snart ner och slänga i kläder i torktumlaren. Vi är ju bara hemma och mellanlandar, vi reser vidare till Järvsö imorn, där pappa (och Lill-Babs;) kommer ifrån. Det blir en lång bilfärd imorn, det är ca 62 mil till Järvsö från GBG och så har man ju två småttingar i bilen så det kan ta ett tag. De älskar iofs att åka bil, men vi får stanna några gånger för att sträcka på benen, äta mat, blöjbyte på Anton.... Men roligt ska det bli=) Älskar att åka långt!
Håller på att förbereda maten som vi ska ha med i bilen imorn. Har precis tagit ut grillkryddade kycklingklubbor från ugnen, ska baka bullar (och kanske nåt mer), lägga ner ölkorvar=)=).. Och imorn innan vi åker gör jag baguetter med ost och skinka, och några med salami, parmaskinka och brieost. Lite frukt och dricka ska vi slänga med också.
Det ska bli så kul att åka till Järvsö igen, har inte vart där på fyra år.. Det var när vi var där sist som jag började tro att jag var gravid för mensen skulle komma nån gång den veckan, men icke! När vi kom hem köpte jag ett test och det var ett + på stickan=) Då var Alexander i magen, och jag var lyckligare än någonsin! Kanske ska börja tro nu igen??? ;););) Näää, jag vet inte.. Jag tror inte ännu.. HOPPAS kanske att det är nåt i magen. Mensen har inte kommit och det har gått lite drygt fem veckor.. Men det där kan man inte lita på efter ett missfall.. Har den inte kommit om en månad kan jag nog vara säker på att en bebis är i magen=) Men slappna av kommer jag inte göra förrän barnet är fött och mår bra.. Efter alla hemska missfall och dödsfall jag hört om under dessa fem veckor så kan man fan inte vara säker förrän barnet är ute! Hemskt.... Alla har försökt att få mig att må bättre och minsan berättat om värre missfall är mitt. Och jag förstår verkligen deras tanke att försöka få mig att må bättre för mitt missfall var inte så allvarligt, eller vad man ska skriva!? Men det kändes inte så bra innerst inne, men det har jag inte talat om. Jag vet fortfarande att det var lika bra att jag fick missfall för nåt var fel bla, bla bla.. Men det var en planerad graviditet och man blir så lycklig med en gång man får reda på att man är gravid och bara på en sekund så krossas drömmen. Det var faktiskt jobbigt! Så att alla berättade om folk som fått värre missfall hjälpte inte inte ett dugg.. Jag mådde dåligt och var ledsen ändå.. Och skulle man bli gravid igen så kommer man tänka på alla dessa hemska missfall man hört om hela graviditeten, så tack! Det var Vårt blivande barn som försvann och det känns.. Och IDIOTERNA som sa att det är så skönt med bara två barn, och orkar ni verkligen skaffa barn nu IGEN?? Hjälpte inte alls direkt efter ett missfall... Det var jobbigt och det stör mig fortfarande som ni märker!
Jaja, nu ska vi inte prata om några tråkiga saker....
Nu ska jag tillbaka till tvättstugan, sedan äta frukost och börja packa=) Hörs sen. Puss

Tjena!

Sitter här och tittar ut på det tråkiga vädret.. Usch! Har inte gjort mycket idag faktiskt. Bara lämnat och hämtat Alexander på dagis och vart ute på en liten promenad med Anton imorse innan regnet. Det har vart så tråkigt och jag har haft sån huvudvärk.. Oj oj oj vad jag klagar, vilket i-lands problem. Verkligen! Vissa skulle ju dö för lite regn..
Har börjat packa lite idag iaf. Åker till mormor och morfar igen imorn=) Ska bli så underbart! Fredrik är med oss där över helgen, men åker tillbaka på söndag för en veckas jobb till innan semestern. Jag och barnen stannar tillsammans med mamma och pappa i Tanum några dagar. Ska bli så jävla underbart! Tror inte vädret ska vara så bra, men det gör inte så mycket när man är där. Man njuter ändå=)

Idag var det 4 veckor sedan jag fick missfall... Bläää... Undrar när mensen kommer igen? Har hört att det kan ta ett tag. Om man har mens ungefär var fjärde vecka i vanliga fall så kanske det dröjer 6-7 veckor nu eller nåt. Jaja, vi får väl se. Den kanske inte kommer alls, vilket jag hoppas på!

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på film. Puss på er!

Tjohoo

Ikväll tog jag, Alexander, Robin, Julia och Josephine en promenad till Slätta Damm, det var riktigt trevligt! Vi köpte med oss lite fika och jag hade gjort kaffe. Det var mycket folk ute! En jävla massa hurtbullar som är där och springer. Det är ett perfekt ställe att motionera på! Det är perfekta vägar runt dammen och uppe i skogen + att det finns belysning där på kvällen.
Kommer nog promenera dit en hel del nu i sommar, det är jättemysigt. Vi bor på ena sidan dammen och Robin och Julia bor på andra sidan dammen=) Perfekt ställe att mötas på för en trevlig fikakväll. Man kan grilla där också, så några grillkvällar ska vi nog se till att det blir.
Nu ska jag, Fredrik och Alexander titta på Emil i Lönneberga. Jag vet att Alexander är vaken länge, men han somnade så dumt idag på eftermiddagen. Somnade vid tre och då blir det sena kvällar. Vill helst inte att han ska sova alls på dagarna, men ibland blir han så trött.. Vad ska man göra? Anton är det mer ordning på som somnar klockan åtta=) Jaja, Alexander sover snart han med!



Ha en go natt! Puss

Härlig tisdag!

Det är jättegott ute idag. Solen skiner och det fläktar så gott när balkongdörren och nästan alla andra fönster är öppna i lägenheten. Jag sitter och smuttar på mitt kaffe, Anton sover och Alexander sitter här brevid mig och tittar på film. Jag har det lika gott som vanligt=)
Ska bara ta tag i alla kläder i hela lägenheten idag.. Mindre roligt, men det måste göras. Ska vika ihop allt jag tvättade igår, ska sortera bland pojkarnas kläder och lägga undan allt som är för litet. Kanske tom ska lägga en hel del av mina kläder i en säck och skänka och köpa mig lite nya? Tycker bara det är så jävla tråkigt att köpa kläder när jag har gått upp i vikt. Vill köpa snygga kläder, men tycker inte att nåt passar på mig för tillfället... Och bikini nu i sommar är uteslutet, jag skäms så otroligt mycket över hur jag ser ut just nu. Undrar om det finns nåt att bada i där man inte ser nåt av en otränad kropp? Eller får man helt enkelt skylla sig själv att man ser ut som man gör...? Antar att det sist nämnda är det som gäller...
Anyway.. ska greja med kläderna iaf, och så ska jag posta brevet till kommunen om att vi tackar nej till Antons dagisplats i Säve. Pratade med en mamma på dagis som har två barn där. Hennes yngsta fick också dagisplats i Säve först, men de tackade nej, och efter två månader fick de dagisplats på samma dagis som storasystern. Man kan ju alltid hoppas på att det går så fort=)
I eftermiddag ska vi nog köpa med oss lite fika och gå till dammen med Robin, ska bli mysigt! Hoppas det är lika gott väder då som nu, men det ska det nog vara=)

Nu ska jag ta tag i alla dessa kläder, tänkte bara lägga upp en bild på Alexander och hans nya cykel som han fick efter sin kusin William. Mamma och pappa kom med den igår efter att de hade hälsat på min storebror. Alexander blev överlycklig för cykeln=) Han sitter på den nästan hela tiden. Tack så mycket!



HEJ!



Måndag igen

Känns som att det alltid är måndag... Veckorna går så himla fort, vet inte om det är bra eller dåligt!? Pojkarna växer så himla fort och föräldraledigheten är snart slut och det känns piss! Fast det känns även bra att killarna växer så fort för det händer så mycket roliga saker med både Anton och Alexander, men ibland undrar man när de blev så stora... Jaja, skit samma=)
Mamma och pappa har vart här och hälsat på idag, mammas semester har ju börjat. Vi har tittat på film, druckit kaffe och suttit och pratat. När Fredrik kom hem gjorde vi lite middag och sedan åkte mamma och pappa hem. Det är alltid trevligt med lite sällskap på dagarna=)
Nu har jag, Alexander och Fredrik suttit på balkongen och ätit mammas goda hallonpaj med vaniljsås, mumma! Anton somnade vid 20-tiden. Snart ska jag hämta de sista kläderna i tvättstugan, sedan ska vi sätta på en sällskapsresan-film och mysa i soffan så somnar nog Alexander snart.

Tänkte bara lägga upp lite bilder från helgen då vi var hemma hos Fredriks föräldrar och badade i poolen, grillade och hade det gott som vanligt=)




Alexander älskade att bada i poolen med giraffen som farfar köpte till honom=) Anton däremot blir stel som en pinne så fort hans fötter nuddar vatten, därav inga bilder på Anton när han badar. Ska allt få han på andra tankar under sommaren=)

Nu är det film-tajm. Puss och hej!

Ute i naturen

Efter att jag och Anton lämnade Alexander på dagis imorse så gick vi till Slätta Damm. Vi köpte med oss lite fika, ÄPPLEN och vatten till mig och yoghurt och pärondricka till Anton. Det är slut med allt onyttigt gott för min del, kanske bara äter lite vid vissa tillfällen, men annars så måste jag skärpa till mig. Jag ska gå ner mina 10 kilo som jag gick upp EFTER förlossningen, inte under graviditeten. Jag vägde 55 kg efter Anton kom ut, och nu väger jag ca 65, 66 kg nåt sånt... Jag känner inte igen mig själv. Jag brukade vara en pigg, glad och smal tjej.. Vet inte vad som hänt, men jag gillar det inte och tänker ta tag i det nu!!! :) Men det var inte det jag tänkte skriva om nu...

Jag och Anton var ute i tre timmar!! Vi gick som sagt till Slätta Damm i detta underbara väder. Det var riktigt varmt innan vi kom in i skogen, men väl inne i skogen så var det alldeles perfekt temperatur i skuggan. Det var helt underbart, och självklart tog jag med mig kameran:)

Ank och fågelfotografen har vart i farten:)




Övriga bilder på bla. en liten söt fluga och caféet vid dammen



En rolig bild på Anton som jag tog när han pruttade med munnen:D


Helt galen i bilder är jag:) Det är så roligt att fota!

Och äntligen har Antons första tand tittat fram så här efter nio månader. Det var inte där nere som på de flesta andra barn, utan där uppe! Jag ser massor av tänder bakom tandköttet som snart är påväg igenom, så de kommer väl fort nu en efter en:) Äntligen!!

Och idag kom ett brev om att Anton fått dagisplats.... I Säve!! Det går ju faan inte... Vi bor i Tuve och Alexander går på dagis här i Tuve. Vi kan ju inte lämna av ett barn här och sedan åka en mil för att lämna av nästa, nej nej nej! Jag hade inte ens lagt in det som önskemål att få komma till ett dagis där vi inte ens bor.. Fem dagis i Tuve hade jag satt upp som önskemål. Har det blivit så mycket barn? Nu får folk ta det lite lugnt tycker jag;) eller använd skydd... mitt barn ska ha dagisplats! Jaja, det är inte hela världen, vi får tacka nej och stå kvar i kön och vänta.. Nån av oss får vara föräldraledig tills han får en plats här i Tuve, och gärna på samma dagis som brorsan!

Well.. Nu ska vi åka iväg och köpa en ny bilbarnstol till Alexander:) Hörs senare.. Puss!


RSS 2.0