Hej och hå

Tänkte bara skriva att helgen har vart mkt trevlig=) Tänkte skriva igår, men jag mådde så fruktansvärt dåligt när jag kom hem. Tror det blev för mycket mat och kaffe igår...

I lördags var vi iaf hos Mia och Patrik och gjorde pizza. Det var mycket, mycket trevligt! Barnen var hos Fredriks föräldrar så vi kunde riktigt koppla av=)
Mina yngre bröder med flickvänner var med och Mia och Patriks kompis Johan, ett litet lagom gäng=)
Man gjorde sin egen pizza, jättekul! Alla hade köpt med sig ingredienser så det fanns mkt gott att lägga på, eller hur Patrik? =) Sedan satt vi och pratade och hade trevligt. Diskuterade myror bl.a vilket var väldigt intressant!

Igår var det ju morsdag.... Å inte fick jag NÅGOT! Jag har så snåla söner, vem uppfostrar dom? Tycker allt att Alexander kunde släpat med Anton till torget och köpt nåt fint.. men men...
Firade först hos Fredriks föräldrar. Där blev det brunch, massor av godsaker som pannkakor, gott bröd, jordgubbar med mera, med mera...
På eftermiddagen var det dags att åka till mina föräldrar. Där grillade vi gött kött och till efterrätt blev det glass och kaffe. MASSOR med mat igår... fy fan vad dåligt jag mådde hemma sedan.. Fick nästan springa upp från parkeringen för jag trodde jag skulle spy, men det gick över efter ett tag.. Och NEJ! Jag är inte gravid, mensen kom till allt helvete idag.....

Nu ska jag titta på Sunes jul!! Ni läste rätt ja! Sunes jul... Sunes pappa är ju störtskön=)


Mmm, kaffe!


Tja!


Duktiga jag!

Jag har precis pratat med Folksam och gjort om våra försäkringar så vi kommer spara ca 1000 kr i månaden! BRA jobbat Jenny!! Bara det att jag skulle gjort detta för längesen... E man lat så e man, men det ska bli ändring på detta nu=) Skriver mer sen, ska dricka mitt kaffe nu och titta på Hem till gården=) Mycket spännande!

Inget Eurovision på Lördag..

Lika bra är väl det... Man sitter och tittar på det varje år och varje gång blir man lika förbannad för att Sverige inte hamnar i toppen och säger att man aldrig mer ska titta på det jävla skitprogrammet, men vad gör man året därpå?? Tittar på det jävla skitprogrammet! I år kom Sverige inte ens med till finalen och det gör mig ingenting. Tycker inte Anna Bergendahls låt var nåt att ha och det tyckte inte Europa heller.
Ikväll ska vi iaf titta på Så ska det låta och äta tacos. Familjens goda fredagsmat och Peter Settman=) Han är ju störtskön! Vilken underbar och rolig man, mår så bra när man tittar på honom!
Nu ska jag som vanligt njuta av mitt goda kaffe.
Hörs!!

Snart sova...

Ska snart gå och lägga mig.. Har vart trött jättelänge, men tvingar mig att vara vaken. Man vill ha lite tid för sig själv när barnen gått och lagt sig, men till vilken nytta? Sitter och spelar på King.com. Har satt in 50 kr och nu har jag kvar 19,50.. Går väl inte riktigt som jag tänkt mig så det är lika bra att sova så att pojkarna får en utvilad mamma imorn=)

Vi har inte gjort nåt speciellt idag, bara vart inne och grejat och busat. När Fredrik kom hem vid fem så gick vi ut en timma. Vi var lite på lekplatsen och lite runt om i området. Alexander var så glad när han fick vara ute i sina nya Blixtenskor.

En rolig sak Alexander sa idag:
Jag och pojkarna låg på golvet. Jag och Alexander på en sida och Anton mittemot. Vi försökte få honom till att krypa för han vill ju verkligen fram! Vi hejade på honom, "Kom hit Anton, kryp till oss. Kom till mamma och Alexander, du KAN krypa", men han bara sprattlade med benen så Alexander ställde sig till slut upp och sa "Äh, vafan, han kan ju inte..." och så gick han därifrån. Jag fick mig ett härligt skratt! Det lät ju så roligt när det kom ur en liten 3-årings mun=) Kunde inte hålla mig!

Lite bilder från idag...


Man blir som en solstråle
när man sovit middag=)



God natt gott folk!

Halloj!

Har precis lagt lilla Anton i spjälsängen. Får se om han somnar... Han vänder sig om från rygg till mage hela tiden och han hatar att ligga på mage så då kan han inte koppla av och somna... Att de små liven ska vara så komplicerade, ligg kvar på rygg och koppla av! Brukar få gå in och vända på honom en fyra, fem gånger innan han somnar=) Han är rolig han...
Alexander sover så gott nu iaf. Satte på hans favoritfilm "Ensam hemma 2" så kröp han upp i soffan med nappen och gosefilten och somnade efter ca en halvtimma, gott!
Köpte 2 par nya skor till honom igår. Skorna han hade var helt utslitna, flitigt använda med stora hål vid stortån=) Så det ska va! Det blev ett par "foppatåfflor" med Blixten på, och ett par vanliga Adidas skor i storlek 26. Storlek 25 passade honom precis, men det är nog bra att ha ett par att växa i lite under sommaren.


249 kr för foppatåfflorna
och 300 kr för Adidas skorna
på Bäckebol skor.


Å min lilla Anton har vart så duktig här idag. Han kan sätta sig upp själv nu. När han ligger på mage så reser han sig upp i krypställning och sedan sätter han sig=) Jätteduktigt! Det ser verkligen ut som att han ska börja krypa snart med. Han sätter fram ett ben iaf och hasar sig fram=) Det är alltid lika kul när det händer nåt. Han har stått upp i krypställning i några månader nu och så händer det inget mer, men till slut så kommer allt på en gång. Alexander var likadan=)

Nu när det är sommar (får man väl säga? När tar våren slut, och när börjar sommaren?) så är det så gott att göra sallader, så idag fick det bli en Tomat och Mozzarellasallad med basilika, olivolja och peppar till lunch. Mums, vad gott det var! Har inte ätit det på jättelänge. Pojkarna fick "riktig" mat. Mer uppskattat hos dom!

Nu har lugnet intagit lägenhten så jag ska ta med mig mitt kaffe ut och sola ansiktet på balkongen! Ha det!


SÅ gott!

regnig tisdag..

Man blir genast så mycket slöare när det blir dåligt väder.. Så tråkigt! Borde göra massor här hemma egentligen, men just nu sitter jag bara och drar ut på det och då blir det ju ännu värre.. Får väl ta tag i nåt efter inlägget här=) Hade hoppats på att få gå och lägga mig en stund för Anton sover och jag trodde Alexander skulle sova nu också för han var så trött för en stund sedan, men nu är han uppe och hoppar igen=)
Var på utvecklingsamtal med Alexander igår på dagis och det gick bra. Han är lite skrikig på dagis tydligen.. ja, här hemma också för den delen. Istället för att säga vad han vill så skriker han. Tycker inte det är så farligt, det är ju inte så varje dag och varje gång han vill nåt. Tror det kommer gå över snart. När trotsperioden är över... när är det?? I övrigt gick allt bra. Han har många kompisar och är alltid med och leker. Han älskar att måla och sjunga=) Han är alltid snäll mot de andra barnen, bara det att han inte vill dela med sig av leksakerna ibland (vilket barn vill det?) och ibland blir det väl lite bråk. Helt normalt, man måste bara lära honom att man ska dela med sig och inte bråka osv. Men alla är de likadana! Julia var här och passade Anton under tiden och det gick jättebra! När vi kom hem hade Anton somnat på Julia, det såg så himla gott ut=) Han vaknade tyvärr så fort vi kom hem, synd, han låg ju så gott. Vi tog iaf på oss och gick och köpte med oss lite fika och satte oss ute i solen. Det var jättegott, bara lite blåsigt, men inget att klaga på=) 







Helgen...

Det har vart en helt fantastisk helg. Vilket underbart väder! Vi har vart ute nästan hela helgen, det har vart så gott!
I fredags var det dock inte lika gott.. Dagen var väl hyffsad, men på kvällen var det ett sånt jävla spöregn, helt otroligt vad det kan regna!
Pappa och Robin var här på kvällen och åt tacos iaf=) Pappa gillar egentligen inte tacos, "men det här var jävligt gott", sa han=)=) Det är INTE lätt att imponera på pappa med mat, men jag har lyckats några gånger!
Senare på kvällen kom Julia förbi efter hon jobbat och vi tittade på filmen "Familjen är värre" med Ben Stiller.. Gaylord Focker... HAHAHA så jävla bra!!=)
Igår åkte vi till Fredriks föräldrar och grillade. Vilket fantastiskt väder det var igår! Vi var ute hela dagen och Alexander fick springa omkring och greja, Fredrik och Göran klippte gräs och tvättade Fredriks bil, Jag och Ewa drack vin och lille Anton sov ibland och när han inte gjorde det var han väldigt ledsen=( Det var inte hans dag igår... Jag intalar mig att det är tänderna som är på G så fort han har sånna dagar, men jag har sagt det i 4 månader nu och han har fortfarande inte fått några tänder.. Nu måste de nog snart vara på G!
Vi hade väldigt trevligt iaf. Vi åt glass och drack kaffe och senare grillade Göran korv och fläskytterfilé. Till det åt vi ugnstekta rotfukter. Mums!
Idag har jag, Fredrik och barnen gjort en liten utflykt. Vi har åkt och tittat lite på olika platser vi kan tänka oss att flytta till. Vi åkte 45:an upp mot Lilla Edet, tyck vad ni vill men det är ett väldigt mysigt ställe! Det hade jag ingen aning om, det var faktiskt riktigt trevligt där. Ett jättemysigt litet centrum som hade en hel del affärer och restauranger. Vacker utsikt över älven också! Dit skulle jag nog kunna tänka mig att flytta faktiskt. Från Lilla Edet åkte vi till Trollhättan och köpte lite fika och åkte över till Uddevalla (till den sidan vi helst vill bo på. HAVET!)
Hade en jättemysig fika och så lekte vi lite på en lekplats innan vi åkte hem igen. Nu på kvällen kom mamma och pappa och hälsade på och lämnade lite av mina gamla saker. Mamma och pappa håller på att flyttstäda.. Det är inte många veckor kvar till de får sin fina lägenhet=)
Vi åt lite middag och drack lite kaffe. Alltid lika trevligt!
Nu ska jag snart krypa i säng=)

Bilder från igår...




Bilder från idag i Uddevalla...




God natt!

Sötnosar!! =)

Innan jag och Anton skulle hämta Alexander på dagis förut så tog vi en liten promenad så att Anton skulle somna i vagnen. Gick runt husen i området och mötte två små flickor som tittade med stora ögon på mig. När jag hade gått förbi så började de viska till varandra "vet du vem det var? Det var Alexanders mamma", säger den ena flickan och den andra svarar "Åå så fin hon är!" Det värmer verkligen i hjärtat att höra något sånt! Man mår så bra över sånna fina ord=) Det gjorde min dag!

Ska ta tag i detta igen

Har inte skrivit här på ett tag, men ska försöka ta tag i det nu igen. Har vart lite lat, på dåligt humör, bekymmrad för allt och inget... men nu känner jag att det glada livet börjar återvända=) Delvis för att värmen äntligen är här, planerna för framtiden känns jättebra och jag har bara fått massa ny energi helt enkelt!

Den här dagen har börjat helt underbart. Inget speciellt har hänt, men allt känns bara så förbannat bra=) Alexander och Anton var på toppenhumör imorse. Vi åt frukost, tittade på bolibompa och myste. Sedan klädde vi på oss och gick med Alexander till dagis. Tog på mig byxor och en inte allt för tjock tröja, men kände när jag kom ut att jag klätt mig alldeles för varmt!! Gud vilken värme vi har fått=) Hoppas den är här för att stanna! Och det luktar så GOTT ute. Lukten känner jag igen från när jag var liten och det var avslutning i skolan och man väntade på sommarlovet. De bästa dagarna i mitt liv!!=)
Efter vi lämnat Alexander på dagis tog jag och Anton som vanligt en promenad och lilleman somnade så gott i vagnen. Blev ingen jättelång promenad dock, för det var väldigt varmt.
Här hemma har allt luktat så gott idag! Har öppnat balkongdörren och fönster så att vårdoften kommer in och det fläktar så gott! Har ätit en jättegod omelett till lunch och kaffe på det. Det luktade också så gott tillsammans med våren.
Nu ska jag fortsätta dricka kaffe på balkongen!
Hej så länge!

Antons premiärgung idag=)

Har vart en helt underbar dag idag! När jag och Anton lämnat Alexander på dagis imorse tog vi en lång härlig morgonpromenad i det sköna vårvädret. Anton somnade som vanligt gott i vagnen och jag bara gottade mig i solen=) Hemma gjorde jag färskpressad apelsinjuice och satte mig på balkongen och värmde ansiktet i solen.

Efter vi hämtat Alexander på dagis vid två så var vi ute på gården och gungade. Anton gungade för första gången idag=) GUD vad han skrattade! Han älskade verkligen gungan! Alexander tyckte också det var roligt när lillebror gungade så han ville hjälpa till att putta på.




Nu ska jag se ett avsnitt SATC innan jag går och lägger mig. God natt på er!

Våren

Äntligen är den här! Det är underbart väder ute.. Känns nästan lite overkligt, trodde ju aldrig att snön skulle försvinna. I helgen fyllde Fredrik 26 år så det skulle firas med grill och fint väder. Grill blev det, men det fina vädret var nån annanstans... Det dök upp först på Söndagen, när vi skulle åka hem från Nödinge=( Vi fick njuta en liten stund iaf.
Efter vi vart i Nödinge åkte vi hem till mamma och pappa i Lerum. De ska flytta från Lerum till underbara Lunden om ca 4 veckor, så jag och mina bröder skulle gå igenom våra gamla saker som stått på vinden.
Hittade massor med roliga saker från när jag var liten, fan vad jag skrattade! Berättelser som jag skrivit, teckningar som jag målat, brev från kompisar. Borde egentligen lägga upp lite berättelser här, de är riktigt grymma=)
Från tonåren hittade jag massa lappar jag och mina kompisar skrivit till varandra och skickat på lektionerna som handlar om gamla pojkvänner, snygga killar, tjejproblem, människor man tyckte illa om mm. SÅ roligt, allt sparar jag! Hittade även arga brev jag skrivit till mina föräldrar, HAHAHAHA! Fy fan vad roligt!

Igår var jag och Fredrik jätteduktiga! Vi tog tag i något som vi funderat på länge. Vi började pensionspara! Tänk vad gott vi kommer ha det när vi blir pensionärer=) Man har faktiskt ett liv då också, även om det känns jävligt långt bort!
Vi lämnade barnen hos mamma och pappa i mammas affär och åkte ner till Folksam vid Heden och träffade en asgo snubbe som hjälpte oss så bra, så vi känner oss jättenöjda. Nu längtar jag nästan till jag blir pensionär=) HAHA!

Idag är det underbart väder så så fort Anton har vaknat och vi har ätit lite så ska vi gå ut och njuta av vädret, gunga och leka. Ska se om Anton kanske ska premiärgunga också=) Får se vad han tycker om det!

Här kommer lite härliga vårbilder








See you later!

RSS 2.0