En dag över tiden

Jag vet att det är +/- två veckor när det gäller beräknad förlossning innan man går över tiden. Idag ligger jag på +1 dag och det känns redan tråkigt att bebisen inte är här ännu. Kunde det inte vart lite minus denna gången? Längtar så himla mycket efter Alexanders syskon nu. Vill kunna se båda mina barn=) Det kan ju hända nåt snart. Hoppas, hoppas!

Igår var Julia här och hälsade på och hon hade bakat så otroligt goda bullar som hon hade med=) Hon vet precis vad en gravid tjej och hennes gottegris till son behöver=) MUMS! Så det blev bullar och kaffe till fika.
Julia stannade hela dagen, så när Fredrik kom hem åkte vi och handlade och sedan åkte vi hem och gjorde varma mackor som skulle ätas till idol. Lagom till idol ringde Robin på dörren också och Alexander blev överlycklig=) Han älskar sina morbröder och Julia (Robins tjej).
En mycket trevlig dag igår med bullar, min familj, Robin, Julia och IDOL=) Anders Bagge och alla dessa roliga människor som söker till programmet. Hittade en favorit redan igår och nu kan jag inte komma på vad han heter... han hade iaf glasögon och gittar, såg störtskön ut och vilken RÖST och skön STIL. Riktigt jäkla bra! Heja!!

Ikväll börjar idol igen. Bagge time wohoo=)

Ikväll börjar idol igen, härligt! Det betyder att man får se Anders Bagge i rutan en tid framöver. Han är ju så otroligt söt och gullig, blir lika glad varje gång jag ser honom=) Sen är det ju lika kul varje år när man ser så många idioter som söker till idol och verkligen, verkligen INTE kan sjunga som tror själva att de kan sjunga. Haha, de blir så förvånade när de inte går vidare när det är så uppenbart varför de inte gör det. Det är helt enkelt ett underbart program!

Måndag igen...

Veckorna går så otroligt fort! Måndag igen.. Imorn är det beräknad förlossning för mig, men det kommer nog inte hända något. Kände mig väldigt konstig igår så jag trodde något var på gång, men när jag vaknade imorse så var jag pigg igen... Kan du inte komma ut nu lillen? Det kan väl knappast vara roligt att trängas inne i en mage??
Jaja, om två veckor är den med all säkerhet här=)
Det har vart en bra helg för övrigt.. Vi var hemma hos Fredriks föräldrar tillsammans med mina föräldrar och nästan alla mina syskon med respektive och grillade. Så underbart gott det var! Ostkorv och fläskkarré med massa goda tillbehör! Skit i entrecôte, filéer med mera. Fläskkarré is the shit! Finns absolut inget godare att lägga på grillen och billigt är det också.
Mycket trevligt hade vi iaf. Satt och pratade, tittade lite på Sverige-matchen så klart och lyssnade på när Fredrik spelade trummor. Han är så jävla bra min älskling=) och Alexander kommer bli lika bra! Vilken liten musikintresserad gosse jag har fått, helt underbart! Hoppas verkligen att han ärver sin pappas musiktalang och att han gör något utav det.

Mina älsklingar bakom trummorna!
Mina älsklingar bakom trummorna=)

Svininfluensan..... suck...

Är så trött på allt tjat om svininfluensan... Det är inget mer än en vanlig influensa. Jag VISSTE att mannen i Sverige som dog av influensan inte kunde vara fullt frisk innan. Han var cancersjuk! Mycket tragiskt att han skulle drabbas av influensan och att döden skulle ske, men hade han vart fullt frisk innan tror jag inte att han hade avlidit.
Jag tänker iaf inte vaccinera mig! Vet inte vad för biverkningar den för med sig till mig och barnet jag ska amma.
Tycker helt klart att sjuka människor kan vaccinera sig som inte har det bästa immunförsvaret, det är väl aldrig bra att drabbas av fler sjukdommar. Folk får göra som de vill, men de som är fullt friska tror jag bara kommer få stå ut med en vanlig influensa och sedan bli friska. TA DEN och bli immun på det viset!

Lyxfällan!

Härligt! En ny säsong av lyxfällan startar ikväll, som jag har längtat! Denna gång med Charlie och Mattias, mina favoriter=)
Tycker lyxfällan är nåt av det bästa de visar på TV. Efter varje program har jag fått nya idéer till en bättre ekonomi. Vi är iofs ekonomiska av oss, men det finns alltid förbättringar man kan göra.
Underbart, gud vad jag längtar till ikväll!

RSS 2.0