Trött och lycklig:)

Dålig uppdatering här, men jag är så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har inte orkat skriva...
Har sovit en stund idag medan Anton sov, vaknade efter 1 1/2 timma och var inte piggare över huvud taget:) hehe..

I måndags var vi ju och hälsade på morfar på sjukhuset. Jag vet inte om han uppfattade att vi var där i och med att han är nersövd, men Robin la märke till att morfars puls steg när vi pratade med honom. Läget var allvarligt, men stabilt när vi var där. Njurarna har inte kommit igång ännu, men läkarna har kunnat sänka vissa doser medicin så för tillfället verkar det gå sakta men säkert åt rätt håll:) Idag kanske han skulle få lämna respiratorn också. Då kanske vi kan åka dit och få prata med honom på riktigt. Om han orkar med det! Kämpa på morfar!

I tisdags åkte jag, barnen och Carro D hem till Carro P i Kållered. Carro fick en liten Wilma i Juni så vi ville gärna hälsa på:) En sån liten goding! Hon var jätteglad och social. Pratade och skrattade nästan hela tiden. En otroligt söt liten flicka! Det var jättekul att få träffa allihop, det borde göras oftare!

Igår var vi på ostprovning i mammas affär. Lika gott som vanligt, men jag kunde inte dricka något vin och inte äta alla ostar. Tråkigt, men på sätt och vis underbart;) Det var mycket trevligt! Det tycker jag alla borde prova på och det är även perfekt att ge bort presentkort till ost och vinprovning. Eller om man är ett tjej/killgäng som ska ut och ha trevligt så kan man börja kvällen med lite ost och vin:) Mycket lyckat! Hade tagit massa fina bilder, men dom bara försvann efter att jag hade lagt in dom på datorn:(

Och anledningen till min extrema trötthet och att jag inte kan dricka vin och äta alla goda ostar har ju med min graviditet att göra:) Ja, så är det! Vi försöker igen och hoppas på att det går som det ska den här gången. Nu har jag ju flera graviditetssymptom och är överlycklig för mitt illamående och trötthet med mera som man egentligen gärna vill slippa... men när jag fick missfall förra gången så kände jag absolut ingenting. Bara när det högg till i magen då jag gjorde vissa rörelser och så ska det ju inte vara. Allt känns verkligen annorlunda denna gången och jag har en bra känsla, men lite oro känner jag med. Barnmorskan bokade ett tidigt ultraljud till mig denna gången just bara för att det ska kännas bättre för mig och Fredrik att få se ett litet hjärta picka. Så om tre veckor blir det ett tidigt ultraljud.
Det är sagt att det blir i slutet på maj så det är väldigt nytt ännu. Går in i vecka 7 imorn. Så varför berättar vi det så tidigt ifall något händer? Får jag missfall igen så kommer vi ändå tala om att jag har fått missfall så vi kan lika gärna tala om det nu. Behöver inte vänta till efter vecka 12 då risken för missfall sjunker kraftigt. Man kan faktiskt få missfall efter vecka tolv också..
Vi är mycket lyckliga och hoppas på ett tredje barn till våren/sommaren:)

Nu ska jag göra en kopp te och sedan titta på idol och heja på OLLE så klart! Sveriges egen Joaquin Phoenix;)
Geir är ju också grym! Men Olle är ett strå vassare:)

Puss på er!

Älskade morfar!

Det är inte särskillt bra med morfar faktiskt... Läget är stabilt för tillfället, men det kan ändra sig jättefort:( Han har ju fått en dum blodförgiftning som kan slå ut hela kroppen. Morfars njurar har lagt av så han ligger nersövd med slangar och andningshjälp och så. Fy fan..... Det KAN bli bra igen! Njurarna kan börja fungera så vi får hoppas på det bästa. Nu får han ändå sova och slippa ha ont lilla morfar.. Men jag vill inte att det ska vara såhär.. Jag vill att allt ska vara bra, men frågan är om det kommer bli det? Vad känner morfar? Han har det nog ändå ganska gott nu:) Man får tänka liiiiiite positivt iaf. Men jag vill att han ska bli bra och vakna så att man får prata med honom igen. Tänk om jag aldrig får prata med honom igen? Det här gick så fort.. Han åkte in i Fredags och på kvällen var Fredrik och mormor hos honom. Då var han tydligen väldigt pigg och skojade och pratade. Han ringde tom och pratade med pappa... Nu ligger han nersövd.
Jag åker nog upp till sjukhuset imorn med mamma, pappa, Robin och Christian. Kommer även åka upp senare i veckan med Josephine.
Mamma var där igår med moster Elisabeth och Ali. Idag var hon där med Ali och morbror Henrik. Henke körde hem mamma och passade på att titta in hos oss en stund med sina underbara barn:) Trevligt! Synd att de inte kunde stanna lite längre:)

Usch detta känns förjävligt! Så klart! Vet ju att han inte har vart bra på länge och sakta blir man väl sämre. Men det här kom bara PANG! Så här ska det ju inte vara... Vi är inte beredda på detta så det får inte sluta såhär! Han kan ju vakna upp igen, vi får hoppas på det!

Och lilla mormor.. Stackars mormor. Hon har ju levt med morfar nästan hela sitt liv. Tänk om han bara är borta snart? Det är så svårt att förstå..

Nu ska jag snart gå och lägga mig och bara vänta och vänta på att få åka till morfar!

God natt!

Inte en av de bästa dagarna i mitt liv....

Är ensam hemma med pojkarna denna helgen. Eller ensam och ensam.. Mamma var här igår och snart kommer Robin och Julia med lite mat och filmer:) Fredrik är i Karlstad med pappa, Göran och Måns på trav. Ikväll är de ute på nån god restaurang. De kommer hem imorn! Det unnar jag Fredrik! Man behöver vara barnfri ibland faktiskt, jag fick ju vara det en vecka nu i somras. Har fått Anton till att sova och Alexander tittar på film. De har verkligen vart två små monster idag, men vad ska man göra? Barn har ju sånna dagar. Imorn kanske det blir jättrebra!

Min älskade underbara morfar åkte in till sjukhuset igår med blodförgiftning... Han var ganska pigg igår när Fredrik och mormor var där och hälsade på. Idag har det vart riktigt dåligt:'( Han var medvetslös ett tag på dagen, det har verkligen inte sett bra ut. Mamma, moster Elisabeth och Ali åkte och hälsade på nu ikväll och då var han vid medvetande, så det såg bättre ut. Men läkarna vet inte hur det ska gå ännu. Det är ju verkligen inte bra och de kollar honom från timma till timma. Han är ju redan gammal och dålig så man vet ju tyvärr inte hur det går. Men jag hoppas och tror på att morfar är stark och klarar detta! Han kanske är bättre redan imorn? Han klarar detta!

Fick även reda på här om dagen att läkarna har hittat en stor hjärntumör på min farbror Lasse... Jävla skit! Varför ska dåliga saker hända underbara människor? Jag fattar inte... Hoppas verkligen att det kommer gå bra!

Tänker på morfar och Lasse, och vet att ni klarar detta!

Varför kommer det alltid flera dåliga saker på en gång? Inte en sak till säger jag bara, inte en sak till!

Nu ska jag duka fram i väntan på Robin och Julia!

Ha en trevlig helg alla! Kram...

Humöret är på topp:)

Jag känner mig så nöjd och glad med allting för tillfället, härligt va? Ska ringa Christian idag och tala om vad för färger vi ska ha på väggarna här hemma så får vi se när han och Sophia kan sätta igång och måla:)

Helgen var jätterolig. Kalas varje dag:) Det var ju Williams 5-års kalas i fredags...
Och i lördags var vi hemma hos Fredriks föräldrar med några av deras goda vänner som har barn i samma åldrar som Fredrik och Mia. Och "barnen" har småttingar i Alexander och Antons ålder så det var mycket roligt för alla i lördags tror jag:) Mycket trevligt var det med god mat och allsång, haha. Fredrik vid gitarren som vanligt!
I söndags åkte vi hem till Karin, Tobbe, Oliver och lilla Måns och hälsade på. Där bjöds det också på mycket god mat och underhållning.. tyckte jag och Fredrik iaf:) Har aldrig träffat någon med så roliga och snabba kommentarer som Tobbe, haha! Så fick vi ju träffa lilla Måns för första gången. En alldeles underbar, gosig och fruktansvärt söt liten bebis som snart blir en månad. Man glömmer verkligen bort hur otroligt små de är i början. Såå gosig:) Nu längtar jag efter en till!
Så var vi ju och röstade i söndags också.. Har inga kommentarer om det. Jag lämnar det till alla andra som inte GÖR annat än att prata om valet. Jag blir illamående av alla som håller på och tjatar och tjatar och tjatar. Så, slutpratat om valet för min del!

Nu väntar jag på ett roligt och viktigt samtal;)
Sedan ska jag vika ihop alla babykläder Mia och Patriks bebis ska få när den kommer:) Ska åka till Mia och Patrik och lämna allting idag.

Ska hämta vårat PS3 hos SIBA idag också. Lämnade in det för 1 1/2 vecka sedan för att det var trasigt. Det skulle ta ca fem veckor att få tillbaka det, men det har redan kommit:) Göttans!

Nu ska jag ge Anton lite mat i väntan på samtalet.

Puss och kram!

Ikväll har vi vart och firat Alexander oc...

Ikväll har vi vart och firat Alexander och Antons kusin Williams fem-års dag. Det var mycket trevligt med mycket god mat och roligt att hela familjen kan vara samlad på en och samma gång:) Bara Julia som var saknad:( hon jobbar varje helg stackarn! Alexander och William hade jättekul ihop och sprang omkring och busade:) högljudda tyckte vissa, men vad fan pojkarna är 3,5 och 5 år gamla och det var Williams fem års kalas!! Man kan inte förvänta sig att de ska sitta stilla och jag tycker bara det är kul att de kommer så bra överens så jag struntar i vad resten tycker:) det var väldigt trevligt iaf, önskar vi sågs lite mer än vad vi gör... Vi fick åka hem vid nio med två trötta pojkar. Eller rättare sagt så sover vi hemma hos Fredriks föräldrar för det ska vara lite kalas här imorn med. Nu ska jag lägga mig och sova bredvid Alexander. Mår inte så himla bra... Är fortfarande äckligt trött som jag har vart hela dagen och illamående:( Snälla, jag vill inte bli sjuk igen! Hörs nog imorn iaf. Puss och kram


Uuäää

Iskall och svintrött!! Har sovit två timmar med Anton nu, men jag är fortfarande lika trött och inte ett dugg varmare med ett täcke på mig:( Kan det vara årstiden eller är det sjukdom på g? Igen?
Måste ta en varm dusch och en jävligt varm lunch.

En roligare sak är att jag har fått väldigt klart för mig om hur vi ska måla vardagsrummet och vad för möbler vi ska köpa:) Det sa bara PANG igår när jag kollade på halv åtta hos mig:) Såg en sån snygg färg hemma hos mannen som lagade mat igår. Nu är jag nöjd, mycket nöjd! Längar till det är färdigt nu. Får lägga upp bilder när det är färdigt.
Pojkarnas rum ska bli blått. Nähä?! Väldigt fantasifullt av mig att komma på att vi målar ett pojkrum blått, men jaja, det är en underbar färg också:)
Köket och hallen kommer förmodligen målas i samma färg, något ljust. Så mycket vet jag. Ska höra med Christian om lite förslag på det. Kommer bli kanon! Vi kommer absolut trivas bättre för ett tag innan vi hittar något nytt. Det kanske blir så fint att vi inte ens vill flytta sen;) Jodå! Har redan bestämt lite hur vi ska tapetsera nästa ställe:)

Puss och kram

Hey hey

Snart dags att åka ner till backaplan för att inhandla present till William och fråga efter en färgkarta så att vi kan komma igång med målningen här hemma:) Roligt!

Trött

Idag är jag jättetrött.. Jag och pojkarna städade lite här hemma under dagen till musikunderhållning:) Alexander var inne på sitt rum och plockade upp sitt lego samtidigt som han skriker ut "LÉENDE GULDBRUNA ÖGON.. HAR JAG FÖRÄLSKAT MIG I... DÖNÖNÖNÖNÖ" om och om igen, varvat med Volbeat - Meybelline i hofteholder:D Ja, han är rolig min son!
När Fredrik kom hem käkade vi lite och sedan kom Robin, Julia, Christian och Sophia hit och kollade på fotboll.

Nu ska jag gå och lägga mig för jag är så sjukt trött. Känner inte igen mig själv=/



 

 

Härlig kombination, don´t you think? Min äldsta son kommer bli stor innom musiken:)

 

Puss på er...


Hello

Hade en väldigt mysig eftermiddag på Alexanders dagis igår. Det var gårdsfest med sånguppträdanden av barnen, man kunde köpa lotter, fika och äta korv med bröd. Det är roligt att få chansen att träffa de andra föräldrarna och stå och prata lite. Annars träffas vi ju bara vid hämtning och lämning av barnen, småpratar lite och sedan har man så bråttom iväg. Kul att det fixas sådana här fester:) Och vilken tur vi hade med vädret! Det var ju sånt ösregn heeela dagen, men när vi var ute på dagis så var det faktiskt uppehåll och lagom temperatur. Mycket lyckat!

Idag händer inte mycket faktiskt. Funderar på att bara vara hemma med familjen och mysa. Det regnar ju lite i omgångar här, men vi får väl ta oss ut sedan när Anton har vaknat. Skulle behöva åka och köpa en present till Alexander och Antons kusin William som fyller fem år på fredag samt fixa en färgkarta. Ska ju måla om några rum här hemma. Har funderat på det så länge men vart osäker på om vi ska måla om för vi vill ju inte bo kvar här.. Vi lär ju ändå bo kvar här ett tag till känns det som och NÅGOT måste göras! :) Så vi målar om vardagsrummet, köket, hallen och pojkarnas rum. Får se om jag åker ut idag eller om jag tar det imorn.

Vi hörs senare!

Anton ett år!

Idag blir min minsta gubbe ett år:) Det här året har gått så sjukt fort! Det var inte längesen jag låg på förlossningen ju... Herregud.. Underbart är det iaf! Idag har Julia vart här och firat Anton i och med att hon jobbade igår när kalaset var. Mamma och pappa kom förbi en stund idag också så vi åt lite mat och tårta från igår.

Träffade på mina grannar ute idag med. De fick en liten son för en vecka sedan! En jättesöt liten pojke. Jag tycker Anton är liten, men guuud vad mycket de växer på ett år!! Anton är ju en jätte jämnfört med deras lille:) Nu blir man lite småsugen på en till iaf:) Det finns ju inget mysigare! Vill ju gärna ha en stor familj:) Två barn är så lite och det känns så snålt med bara ett syskon.. Tycker väl jag som har fyra bröder:) Kan man inte få fler så kan man inte.. Men hoppas vi får chansen igen och att det går bra nästa gång:) Om man skulle få bestämma så ska vi ha alla våra barn innan 30 års ålder iaf! Hur söta och goa de än är så vill man ju inte sitta med småbarn när man är 40 =/ Inte vi iaf. När vi är 40 klarar sig våra barn själva. Alexander är myndig och allt:) De är fortfarande i behov av sina föräldrar men på ett helt annat sätt. Vi behöver inte skaffa barnvakt eller springa efter småbarn och byta blöjor. Man ska ta det medans man orkar, och vid 35-40 år har iaf inte vi lust att byta blöjor och springa efter småttingar.. Men det är vad vi tycker:)

Här är iaf våran älskade lilla Anton när han föddes och idag, ett år senare:)


Fortfarande på förlossningen, väl inbakad i filtar:)


Idag:) En glad skit som leker med bilar! Älskar dig min lilla gubbe:)

Det var allt för idag. God natt...

Kalas för lilleman

Idag har det vart kalas för lilla Anton. Han fyller ett år imorn egentligen, men kalas på en måndag är väl inte så roligt kanske. Det var min familj och Fredriks familj som kom hit så det blev totalt 16 pers, bara tre som saknades:)
Vi åt lite fläskfilé och kyckling med pastasallad och till kaffet blev det ju så klart tårta och bullar.
Anton fick jättefina presenter! Massor av fina kläder, en höst jacka, mössa, lite leksaker och pengar. Tack alla!
Av oss får han en fotografering:) Vi gjorde samma sak till Alexander när han var ett år. Vi ska boka tid på Arkadia Foto där vi var med Alexander. Vi var mycket nöjda med Cornelia som tog bilderna, hon är riktigt duktig!

Imorn får vi ha ett litet minikalas här hemma med familjen och så kanske Julia kommer och hälsar på för hon jobbade ju tyvärr idag.

Nu ska jag ta det lugnt med min familj. Titta på lite film och mysa:) Alla utom lilla Anton som slocknade direkt efter vällingen vid sju:)

Puss och hej!


Will och Jada Smiths dotter!

Willow Smith, 9 år! Hon är ju GRYM! Hon har precis skrivit på ett skivkontrakt med Jay-Z:s bolag Roc Nation:)


Lite bilder från helgen

Det blev inte så många.. Men lite från bowlingen och lite från Liseberg:) Idag kommer min systemkamera hem igen. Wihoo:) Den har ju vart i Spanien tillsammans med Christian och Sophia.


Bowlingen...




Liseberg...




Så där ja:) Några bilder iaf... Måste bara lägga upp en sak till nu när idol är igång igen:):):)
Jag säger bara Idol-Olle från Gotland!!! Ojojoj... Vilken röst och att han är väldigt lik min favorit skådis Joaquin Phoenix gör verkligen inte saken värre;) Bara han inte tabbar sig nu som förra årets Idol-Jon som var så jävla bra på audition, men efter det vet jag inte vad som hände...




GRYM!

Hörs senare! Hej...

Har vart på Liseberg idag med Fredrik, Ro...

Har vart på Liseberg idag med Fredrik, Robin, Julia och Jossan. Uppdaterar med bilder imorn:) det har vart hur kul som helst men orkar inte skriva mera nu... Ska lägga mig och sova snart för jag mår halvkasst... Hörs imorn istället:) Godnatt!


Lördag

Idag har vi vart på utflykt till Stenungsund och Tjörn. Jättemysigt! Det har vart så gott väder så vi stannade till vid Tjörnbron och gottade oss i det goa vädret och kollade på utsikten:) 
Sedan åkte vi till Stenungsund och käkade mat vid hamnen, vilket inte var en hit.. Det fick bli snabbt och barnvänligt så vi stannade till vid Eat där vi skulle beställa en barnmeny med korv med bröd och glass
"..... eeh..ok.... jag vet inte.... eeh... jaja, det går väl bra...
" sa hon i kassan. Mmm, jättebra! Och jag ville ha en hamburgare..
"... Mmm.. det kan vi inte göra för vi har nästan ingen personal...."
" Vad HAR ni då??"
" ..... eeh.... buffé.....eller lite goda baguetter.... fast nu ser jag att dom är slut.. ojdå..."
Hmm, då fick det bli buffé till mig, Fredrik och Josephine. Där var i stort sätt ALLT slut.. Det fanns ingen sallad och jag fick skrapa ihop det sista av lite pasta och köttfärssås. Det var nästan inget folk på stället, men de som var där gick fram och klagade på att de aldrig fick sin mat. Jag fick för mycket pengar tillbaka också för de kunde inte räkna, och tur var väl det. Borde fått allt gratis istället..
När vi gick därifrån såg man att det var minst fem stycken i personalen som stog och pratade med varandra och någon pratade i mobilen... Suck!

Jaja, det var mysigt på Tjörn iaf:) Och snart ska jag och Jossan ner till stan och möta upp Robin och ta en öl. Och vid tio tiden ska vi möta upp Julia efter hon jobbat så ska vi sticka och bowla:) Ska bli roligt! Nu måste jag göra mig i ordning.
Hej så länge!


Tjörnbron


Josephine med sin kamera:)


Härligt!


Har Jossan på besök här hela helgen:) M...

Har Jossan på besök här hela helgen:) Mys! Robin har vart här idag med så vi har ätit tacos och kollat em-kvalet mellan Sverige och Ungern. Började bra med en svensk vinst med 2-0. Härligt! Och jag blir alltid lika glad när jag ser Anders Svensson:) han är ju nåt av det sötaste jag sett! :) Hoppas alla har en trevlig natt! Puss


Har haft Julia här på fika idag! Hon skull...

img_0578 (MMS)

Har haft Julia här på fika idag! Hon skulle egentligen vart barnvakt medan jag skulle till tandläkaren, men min tid fick ombokas för min tandläkare var hemma med sjukt barn.. Så kan det bli ibland. Jag bakade en kladdkaka som vi mumsade på:) Efter fikan gick vi ut och lekte med barnen på lekplatsen. Alexander hittade massor av kompisar som han lekte med och Anton undersökte sanden, gräset och pinnarna i gräset. Mycket spännande:) Nu är det dags för mig att sova! God natt alla glada:)


RSS 2.0