Kalas

Idag har jag haft lite kalas här hemma. Lugnt och skönt med våra familjer, eller så lugnt och skönt det KAN bli med en galen snart tre-årig son=) Gjorde det lätt för mig och gjorde nachos som är SÅ gott, och till efterrätt glass, varma hallon och kaffe. Gott och enkelt, det behöver inte vara så krångligt=)
Fick underbara presenter som jag blev så glad över.
  • Pengar som ALLTID behövs, underbart!
  • En stavmixer som jag har saknat länge. Perfekt till att göra puréer till Anton, och ibland när man står och lagar mat så tänker man "FAN! Jag skulle haft en stavmixer till detta"
  • Spa-paket på Stenungsbaden fick både jag och Fredrik som present. En hotellnatt, frukostbuffé, te och fruktbuffé, två rätters middag, tillgång till gym, pooler, jacuzzi, varma källor, bastulandskap mm. Helt jävla underbart. Precis vad två utslitna småbarnsföräldrar behöver=)

Helt underbara presenter! Tack så mycket mina underbara familjer=) Det har vart en mycket lyckad dag!

En annan jätterolig sak är att Anton håller på att inta krypställning! Han är jättestark och lyfter upp hela sig själv. Det dröjer nog inte länge tills han kryper iväg nu. Snart är det verkligen kört till att få en lugn stund, men jag älskar det!
Jag älskar mina underbara barn och deras pappa. Att just JAG har fått världens underbaraste barn och man, helt otroligt;)
Nu ska jag och Fredrik titta på Sex And The City, hörs imorn!

Nu är allt bra=)

Efter en vecka med äcklig magsjuka så är vi nu friska och glada. Lilla Anton blev också sjuk, stackaren! Han spydde upp allt han ätit igår, men det gick över fort på honom som tar var=)
Idag har vart en bra dag. Vi har köpt en ny TV idag, wiihoo! Vi var ju lite efter alla andra verkar det som, så vi gick från en 32 tum tjock TV till en 47 tum platt =) Det var lite skillnad kan man säga, känns gott. Alexander fick 32 tummaren in till sitt rum, och han tyckte att lillebror skulle få den minsta TV:n. Nu kan man verkligen luta sig tillbaka i soffan och se riktigt bra utan att tänka på att hämta glasögonen varje gång man ska kolla på TV, eller sitta framme vid rutan så att man ska få se vad som är på TV.
Har haft mys med familjen idag och tittat på lite film och melodifestivalen. Ingen jättebra melodifestival faktiskt.. Anna Bergendahl förtjänade ju en plats i finalen och det gjorde väl Peter Jöback också. Hans låt var väl inte fantastisk, men det är hans röst iaf=)
Nu ska jag gosa lite till med Alexander innan han somnar och titta lite mer på vår fina TV, så vi hörs imorn eller nåt.
Puss!

25 år och magsjuk!

Jajamen! Så är det... Idag fyller jag 25 år och inatt blev jag magsjuk för andra gången denna veckan. Var det tvunget på min födelsedag? Fredrik kom ju hem igår och var jättedålig, stackarn. Tänkte att det gjorde inget för min del för jag har redan vart dålig denna veckan, men man kunde tydligen bli dålig igen.. =( Hela familjen har vart hemma idag. Barnen är pigga och glada tack och lov, och det känns som att det börjar bättra sig med mig och Fredrik också.
Har inte kunnat äta nåt på hela dan. Frukosten bestod av en halv portion havregrynsgröt utan nåt på, och tre munnar vatten.. Mums fillibabba!! Nyttigt iaf;) Ska man se det från den ljusa sidan så är det ju en bra bantningskur att vara magsjuk..
Nu på kvällen har vi iaf kunnat pilla i oss lite goda grillade kamben och kyckling. Det är det godaste som finns nästan.
Tur att familjerna kommer på söndag och firar mig, då borde vi vara friska=) Nu ska jag mysa med min familj!
Hej hej!

Magsjukan...

Fy vad äckligt! Det är nog nåt av det värsta jag har vart med om. I helgen var Alexander magsjuk, jag var dålig natten till måndag, och måndag morgon. Idag blir stackars Fredrik dålig:( Nu ligger han och sover, hoppas att han får en lugn natt. Nu ska jag gå och lägga mig. Har en känsla om att jag får ta hand om båda barnen inatt om de vaknar...

Såg, på tal om annat, mammas och pappas hus till försäljning på hemnet idag. Vilka fina bilder de hade tagit=) Känns lite konstigt att de ska flytta från Lerum bara... Ok, vi "barn" bor ju inte kvar i Lerum, alla har flyttat till Göteborg, men att mamma och pappa också snart är borta från Lerum känns skumt. De är typ Lerums "kändisar" och ägde världens bästa chark som de sålde för snart två år sedan när pappa gick i pension. Snart är Lerum ett minne blott. Har inget att göra där sen. Inte för att man gör nåt i Lerum, hahaha, men det är ändå där man bott i stort sätt hela sitt liv. Jaja, livet går ju vidare! Har en känsla om att det kommer ske mycket förändringar i år, och inte bara bra sånna.
God natt!

Underbar dag igår!

Efter det att jag hade sån mensvärk på förmiddagen. Kunde knappt stå upp och när jag väl stod upp gick jag väldigt böjd. Hade så fruktansvärt ont. Kändes precis som efter förlossningen när livmodern drog ihop sig och man knappt kunde röra sig. Fyyy fan! Har aldrig haft sån mensvärk förut, hoppas det var första och sista gången!

När värken började ge sig efter några timmar så klädde jag på mig själv och pojkarna alla dessa vinterkläder och gick ut. Vilket underbart väder det var igår! Solen värmde riktigt gott. Ok att man längtar efter våren, men en dag som igår med strålande sol och massor av snö är faktiskt riktigt härligt! Man känner sig så frisk när man kommer ut i den goa luften. Anton somnade gott i vagnen en stund och Alexander hade roligt när jag drog honom i pulkan=)
Hoppas helgen blir lika underbar så att hela familjen kan vara ute och gotta sig!


Lite goa bilder från gårdagen.











Helgen=) och semledagen! Kul om ni orkar läsa allt.. hehe=)

Har haft en helt underbar helg! I Fredags var ju jag och Karin på restaurang och bio. Det var jättetrevligt! Mindre rolig sak var att jag åkte fast på spårvagnen=( Vi hade bråttom till restaurangen och sprang till spårvagnen så jag hade inte en tanke på att skicka en sms-biljett innan, vi hade ju så bråttom! Kom på inne på spårvagnen att jag skulle skicka men då hade den här idioten (kontrollanten) redan tagit tag i mig så jag skickade biljetten efter han hade sagt till mig. Fanskapet ryckte mobilen ur handen på mig och den fick jag tillbaka först efter att han fått mitt körkort. Otrevligt jävla svin var han! Jag fattade ju att jag hade gjort fel och gjorde inget motstånd alls, endå beter han sig på det viset och har en tyken ton under hela tiden man står där... JAG TYCKER VÄSTTRAFIK SKA TA OCH LUGNA NER SIG LITE!! Med alla dessa förseningar vinter, vår, sommar och höst (jag var MÅNGA gånger försenad till jobbet och väldigt sen hem på kvällarna när jag jobbade och åkte tåg), tykna busschaufförer, idioter till kontrollanter, höjda priser år ,efter år, efter år. Jag förstår verkligen att folk inte betalar för sig, men det var inte min avsikt att tjuvåka för det gör jag ALDRIG. Jag skulle skicka den biljetten men har man bråttom så glömmer man ibland. Men ok, DET var faktiskt mitt fel, men man har inte rätt att rycka åt sig folks saker så jag ringde och klagade till västtrafik idag på den här kontrollanten, men hon jag pratade med sa att jag skulle göra någon anmälan på deras hemsida. Det vet jag inte om jag bryr mig om, men jag sa iaf precis vad jag tyckte och tänkte... men det tar de väl säkert inte åt sig utav... NEJ, VILL NI ATT FOLK SKA ÅKA KOLLEKTIVT SÅ FÅR NI FAN SKÄRPA ER! JA!!! JAG ÄR UPPRÖRD!! När man blir behandlad på det viset... Skit i det nu...

Jag och Karin åt jättegott på restaurang Mykonos på Linnégatan. Till förrätt åt jag grillad Halloumiost med honung, Karin åt vitlöksbröd med Tsatsiki. Varmrätten var jättegoda lammfärsbiffar med typ friterad potatis och tsatsiki. Och Karin hade en mycket trevlig nyhet. Hon ska bli mamma igen i september=) Ungefär när Anton blir ett år ska hennes Oliver få en lillasyster eller lillebror. Underbart=) Grattis till Karin, Tobbe och Oliver!!
Bion började vid 21 på biopalatset. Snabba Cash var ju grymt bra! Mycket spännande och väldigt bra skådespelare (inte bara Joel Kinnaman;)) Den rekomenderar jag verkligen!

I lördags var vi ute hela familjen. ALLA syskon med alla respektive och mamma och pappa. Det är inte ofta det händer att alla kan vara med samtidigt så det var riktigt kul. Barnen fick vara hemma hos farmor och farfar.
Vi firade mamma och pappas 20 åriga bröllopsdag (som var den 30/12 2009).
Vi började med bowling på star bowling och jag var GRYM! Jag vann inte men jag var klart en bland de bättre=) KAN bero på att två utav våra tre barnor slutade fungera efter halva tiden.. Bandet som kör upp kloten efter man kastat brände sönder så det luktade över hela stället. Så just vårt sällskaps barnor skulle gå sönder, tråkigt! Men jag, Fredrik, Christian och Sophia kunde spela klart iaf.
Efter bowlingen åt vi mat på Pasta+, jättego italiensk restaurang! Förrätt: Tomat och Mozzarellasallad med parmaskinka och ruccola. Huvudrätt: Tunn skivad oxfile med olivolja, balsamvinäger och rödvinsås, hyvlad parmesan! MUMS!
Efter Pasta+ skulle mamma och pappa titta på Boddy Holly med Brolle på Scandinavium så vi syskon med respektive gick till biljardpalatset och spelade. Jag är inte lika bra på biljard som bowling, men kul är det=) Mina äldre bröder har ju typ vart bäst i hela Sverige, så dom spelade jag INTE mot=)
Söndagen då... alla hjärtansdag... det märkte jag inte mkt av. Jag och Fredrik är väl så säkra på vår kärlek så vi behöver inte göra nåt speciellt;) och så fyller Fredriks mamma år så det blir att man firar henne. Så det blev god middag och efterrätt hos Fredriks föräldrar. Mycket trevligt!

Och IDAG så har Julia vart här hos oss. Vi har bakat semlor=) Hälften med mandelmassa, hälften med vaniljkräm. Jag är mer för vanilj! Det blev mycket goda semlor, vi är så duktiga! Så nu ikväll kom Robin också så vi åt lite goda semlor..
Nu orkar jag fan inte skriva mer=) Hörs nån annan dag...

Bio Tonight=)

Äntligen Fredag! Ikväll ska jag och Karin gå på Snabba Cash. Ska bli jätteroligt! Innan det ska vi besöka nån god restaurang och äta lite. Det ska bli gött att komma ut bara vi två utan barnen och få umgås och prata=)
Nu ska jag plocka lite här hemma. Återkommer med filmrecensioner och annat. Kram..

SÅ fin!

Satt och tittade lite på hemnet förut efter min och Antons morgonpromenad. Hittade en sån fin lägenhet! Min drömlägenhet i stort sätt. Nya, fräscha, ljusa tapeter. Fondvägg i ett av sovrummen och i vardagsrummet. Stort kök, stort badrum, flera klädkammare, ekparkett över hela lägenheten. Entrén var på nedre plan med nyrenoverad hall och ett stort förråd/klädkammare. Allting är helt perfekt! Detta är dock bara en trea. Tänk om det hade funnits ett rum till... tänk, tänk, tänk.. ett yttepytte litet rum till så hade jag hittat mitt drömboende! En klädkammare var iofs omgjort till datorrum, men det är nog lite för litet till sovrum.. Jag ska iaf höra med Fredrik om vi kan åka och kolla på den. Det ligger precis där som vi vill bo. Det kan knappast bli bättre. Har vart inne och tittat på den flera gånger. Jag är kär!! Måste titta på den en gång till=) Hej så länge!

Jaha!? Ingen Roomservice....

Vad fan är detta...?? Här har man haft en pissig dag med en sjuk liten knatte som bara har skrikit och knappt sovit nåt, och en annan buse som är högt och lågt, här och där och hej och hå.. Har väntat och väntat på Fredrik som inte var hemma förrän strax innan 20 för han repar med sitt band på Onsdagar. När han kom hem tog han över dessa monster till barn och jag bänkade mig framför tv:n, slog på kanal 5 för att se på mitt älskade Roomservice med godingen Mattias Särnholm, men vad kommer på tv? VINTERSPELEN!!!!!!! Jag som hade gått och sett fram emot roomservice hela dagen.. Det får iaf bli några avsnitt sex and the city innan man går och lägger sig.

Oh EN rolig sak jag har gjort idag var att boka två biljetter till Snabba Cash med Joel Kinnaman (Mmmmums!!!!) till på fredag. Jag och underbara Karin ska titta på den. Innan det ska vi gå nånstans och äta lite mat, dricka ett glas vin och sitta och tjöta lite=) Underbart!

Nope.. Time for TV!
Puss!!

BVC

Har vart på BVC med Anton idag. Han blir ju fem månader om fem dagar så det var dags för sprutor idag. Vaccination mot massor av dumma sjukdomar, så det blev två sprutor, en i varje ben.
Vi vägde och mätte honom också. 7,4 kg och 67 cm lång. Han går inte upp i vikt så mkt som de vill på BVC. Han ligger precis på sin kurva så det är absolut ingen fara, men vi ska ha lite extra koll. Han har ju legat högt över kurvan förut men nu går det bara neråt, den sk ammningspuckeln=) men han får ju inte fortsätta neråt nu! När Alexander var 5 månader vägde han 8,6 kg och var 70,5 cm, lite skillnad!
Jag är inte särskillt orolig ändå för Anton är en väldigt pigg och glad liten gosse, men vi får väl mata han utav helvete så att de blir nöjda på BVC=)

Nej, nu funderar jag på att ta en tupplur medan Anton sover. Ska hämta Alexander på dagis kl 2 och när han kommer hem så är det kört att få en lugn stund=)
Hej så länge!

4/2 2010

Känner mig så glad idag. Vet inte varför, för inget speciellt har hänt.. Känner mig bara så jävla lycklig. Kan det inte få vara så här varje dag?
Alexander gick tillbaka till dagis idag igen efter att ha vart sjuk en dryg vecka. Nu längtar jag verkligen till våren så att man slipper förkyldningar och skit. Usch.. stackars barn, stackars föräldrar...
Passade på att träna lite när Alexander var på dagis. Cyklade på motioncykeln och gjorde lite mage och rygg övningar. Imorgon blir det motion, armar, ben och rumpa för nu JÄVLAR ska här bli en ny Jenny! Gravidmagen som försvann helt och hållet med en gång efter graviditeten har liksom kommit tillbaka.... vet ej vad detta kan bero på... jag med mina nyttiga matvanor, höhö... NU har jag faktiskt nyttiga matvanor, sedan en vecka tillbaka ungefär, och jag har tänkt att jag ska försöka ha det så nu också.
Anton äter duktigt iaf=) Jag kokade potatis och palsternacka idag som han mumsade i sig. Imorgon ska jag koka lite kyckling till honom också så att han får smak på det. Kyckling, potatis, morot som ska ätas och vatten som dryck låter väl mumma? Anton, han är nyttig han!
Nu ska jag gå och lägga mig så att jag hinner sova en stund innan nån av barnen vaknar. Alexander hostar fortfarande och Anton är så tät i näsan. Spelar ju fan ingen roll om man höjer upp hans huvud när han ligger ner, han är lika tät ändå!
Jaja, det går över=)
Puss hej!

RSS 2.0