Inhandlat god dryck till kvällen:)

Åkte till Backaplan förut och handlade lite öl och lite vin till kräftskivan. Ska snart göra mig i ordning, men först får det bli en stark kopp kaffe. Efter det musik och en öl när pojkarna har åkt till Fredriks föräldrar:)

Måste bara skriva att jag tycker att Backaplan är så äckligt! Det är ofräscht och massa ofräscha människor. En och annan "normal" människa går det väl där, men fy fan vad äckligt annars... Rusade in på systemet och köpte det jag skulle, sedan halvsprang jag bort till bilen igen och körde hem.
Jaja, ett av mina vanliga i-lands problem.. Töntigt, jag vet...

Nu har nog kaffet puttrat färdigt:)
Hörs senare! Puss...

Idag var Alexander tillbaka på dagis efte...

Idag var Alexander tillbaka på dagis efter att ha vart hemma hela veckan med feber och halsont. Vi blev dåliga allihop och är väl fortfarande inte helt 100, men sånt e livet.. Kramade om Alexanders goa fröken idag och önskade henne lycka till med hennes lilla bebis som ska komma snart:) Fick ett mms på en annan underbart söt liten bebis idag:) Karin och Tobbes lille going , som inte har nåt namn ännu tror jag... Ingen brådska, det tog nästan en månad innan vi kom på vad Anton skulle heta:) Svårt med namn faktiskt! Nu ska jag sova. Imorn blir det kräftskiva:) God natt kära vänner:)


Bebisar:)

Idag vid halv fem tiden fick jag ett sms från min bästa vän Karin:) Kl 13:14 idag fick hon och Tobbe en liten son på 3640 g och 52 cm. Låter som en helt perfekt liten gosse! De har lilla Oliver också som är lika gammal som Alexander, så idag blev han storebror. Förlossningen var beräknad till den 2/9 och tanken var att de skulle komma hit på middag nu till helgen, men vi får nog skjuta på det några veckor. Åh jag är så nyfiken på den nya lille goingen:)

Var i stan idag också. Mötte upp Robin så gick vi och köpte en liten present till Alexanders fröken på dagis som ska få sin första bebis i Oktober. Bebisar överallt:) Hon jobbar sin sista dag imorn sedan går hon på mammaledighet. Hoppas det börjar någon som är lika gullig och snäll som henne.

Efter presentshoppandet gick vi och tog en kaffe på Fröken Olsson och träffade Christian och Sophia som följde med hem för att låna min systemkamera. Gottegrisarna åker med ett par kompisar till Spanien på lördag och ska vara där i två veckor. Ååh jag vill också iväg.... Men jag har sikte på USA:) Funderar som satan på att möta upp Robin och Julia i New York när dom är där i Januari, men jag får se hur långt pengarna räcker.. Har lite andra viktiga prioriteringar.. som ett nytt boende till mig och min familj. Det kommer i första hand! Men hittar vi ett boende innan Januari och om jag får ihop pengar så bokar jag en flygbiljett utan att tveka!

By the way så var vi inte så intresserade av lägenheten vi var och tittade på.. Vi ska nog satsa på att få nåt med en liten trädgård iaf! Kommer känna mig instängd annars.. Usch och fy!

Nu ska jag gå och lägga mig brevid min hostiga och snoriga lilla familj och snora lite jag med. Mys!
God natt på er!

Visning idag:)

Klockan 14:15 ska vi vara på visning av lägenheten i Jörlanda. Den såg så fin ut på bilderna, hoppas verkligen det är något för oss! Mamma och pappa ska följa med och vara ute med barnen så länge. Då kan jag och Fredrik gå och titta i lugn och ro, skönt!
Efter visningen ska vi ta en liten promenad och kolla på samhället runt om, kanske tar en promenad ner till havet också:) Vi känner ju inte till så mycket om Jörlanda så det är ju ganska viktigt att ta en bra titt på stället innan man bestämmer sig för att flytta dit. Tur att vädret är hyffsat idag!
Roligt ska det bli iaf.
Puss

.....

Ska ta mig en liten promenad nu på 1h typ.. Sedan ska vi åka hem till Christian och Sophia och fira Christian som fyllde 24 år igår:)

Skulle egentligen vart och firat Jossan igår som fyllde 23, men Fredrik och Alexander är lite krassliga och jag hade sån jävla mensvärk att jag inte kunde stå rakt upp. I natt har jag knappt kunnat röra mig för att det hugger i magen. Det blev så här efter missfallet. Hoppas att nästa månad återgår till vanlig mensvärk för detta är inget kul. Just nu känns det rätt ok så jag passar på att promenera. Nu förstår jag alla tjejer som har sån här mensvärk varje månad:( Stackars kvinnor..

Ciao...

Roligt:D

Vi ska på visning på en jättefin lägenhet i helgen! En fyra i Jörlanda med gångavstånd till havet:) Precis så som vi vill bo.. Nära havet, inte i Göteborg men inte heller för långt ifrån Göteborg. PERFEKT! Kan bara hoppas på att vi har tur denna gången:) Typ radhus, men det enda negativa är att det ligger på andra våningen, men man kan ju inte få allt;) Två stora balkonger iaf, där man kan ha stora utemöbler, grill och pojkarna kan leka. Hoppas, hoppas, hoppas på denna!

Lilla Anton har tagit sina första steg nu också:) Han är jättesöt! Han ställer sig rätt upp från marken och tar tre-fyra steg, ramlar och gör om det:) Han kämpar på och är väldigt stolt över sig själv. Det är inte ens en månad kvar till hans 1-års dag, han börjar bli stor!

Alexander var hos tandläkaren igår. Han är nästan färdig tandläkare nu:) Han fick leka med alla instrument.. Spruta vatten, suga upp vattnet, blåsa luft, trycka upp stolen, trycka ner stolen.. Han hade skit roligt! Han vet precis hus allt funkar där nu:) Å Vilken härlig tandläkare, hon var jätterolig och bara skrattade:) Vi var där i 25 minuter varav fem minuter gick åt till hans undersökning, resten till lek. Han har 20 st jättefina tänder! Inga problem alls och vi borstar dem jättefint. Känns skönt! 

Nu ska jag sätta mig och klia på min hand.. Det var en dum humla som gav sig på mig igår :(

Bye for now!

Har vart i stan ikväll med mamma och pappa...

img_0537 (MMS)

Har vart i stan ikväll med mamma och pappa! Kulturkalaset har börjat, men det måste jag säga är rena skiten! Vad hände med gamla hederliga Göteborgskalaset och alla öltält? Det var sån underbar stämning förr:) visst var det stämning och mycket folk nu med, men alla sitter på de vanliga uteserveringarna som alltid... Vi satte oss och åt på Lilla London iaf, där även Stefan Rehn var och åt:) jättegod mat och mycket trevligt! Sedan gick vi ner till hamnen och åkte Göteborgsvarvet. Vilken utsikt! Det var därifrån jag tog bilden på operan! Det var en mycket trevlig kväll trots ett ruttet kulturkalas!! Nu är det så klart Sex And The City som gäller för mig;) God natt på er!


Kalas ikväll

Nu har jag städat färdigt:) I made it, tjohoo;) Ska bara hänga upp lite kläder som jag tvättat sen är det färdigstädat för idag.
Ikväll åker jag ner till stan med mamma och pappa. Kulturkalaset börjar ju i Göteborg idag så vi ska dit och kolla läget.
Nu ska jag fixa det sista, sedan duscha:)
Ciao...

Städdag 2

Idag blir det att ta hand om alla jävla kläder och städa sovrummen. Måste sortera ut massa kläder som är för små för pojkarna, vika ihop massa kläder, gå till tvättstugan.. Sovrummen ska städas.. Vårt sovrum blir ju väldigt enkelt för det består ju bara av sängar:) Byta sängkläder, damma och dammsuga. Kan inte ta lång tid. Det värsta är ju Alexander och Antons rum:S  Fy fan vad det ser ut där!!! Hela rummet består av leksaker från golv till tak. Här ska rensas!! Ska ta fram en stor svart säck och slänga massa trasigt, en annan säck till sånt vi kan ge bort, försöka få in resten av leksakerna i lådor. Under alla leksaker finns två sängar som ska bäddas också. Det ska dammas och dammsugas och täcken, kuddar, madrasser ska vädras. Fan vad fräscht det kommer bli här sen. Klarar jag av deras rum idag så finns det fan ingen som är bättre än mig;)
Hörs sen...

Nöjd med mig själv!

Har hunnit städa det jag skulle idag:) Gott! Mamma och pappa var här förut och åt. Jag gjorde bara köttfärssås och spaghetti, enkelt och gott!

Jag har även kommit på hur jag ska komma i form igen:) Jag ska dansa mig i form!! Det är så otroligt roligt. Har stått framför spegeln i över en timma och bara dansat. Helt underbart och jag är genomsvett:) Fräscht... Det betyder ju att jag ansträngt mig lite iaf:) Skulle kunna hålla på hur länge som helst, så detta ska jag satsa på, seriöst! Ska dansa mina egna danser till min musik + att jag tänker köpa hem zumba. Zumba har jag länge funderat på och det ser så jäkla roligt ut.
Nu blir det verkligen en dusch och sedan Sex And The City;)

Puss!

Gött!

Köket, hallen och toaletten har jag städat färdigt idag. Har även handlat lite och postat några viktiga brev så det känns riktigt bra:)
Mamma och pappa kommer hit om en liten stund och äter middag. Trevligt med lite sällskap! Det är riktigt tyst och tomt utan Fredrik och barnen. Saknar dom som fan, men samtidigt är det gott att få vara lite för sig själv och få saker gjort.

Har sökt en lägenhet idag också:) En femma i Kungälv. Visserligen en hyresrätt, som vi egentligen inte är ute efter, men fick syn på den och en femma i centrala Kungälv kan man ju inte tacka nej till:) Letar efter bostadsrätter eller friköpt för det mesta, men det är jävligt segt nu på sommaren. Hoppas det dyker upp nåt snart! Kommer vi bara här i från så får man nöja sig med en hyresrätt så länge.. Jävla i-lands problem;)

Då sätter vi igång.....

Dags för städvecka! Tjohooo... Kanske inte så roligt precis, men jag känner mig faktiskt motiverad! Fredrik och barnen har lämnat mig för Kungshamn denna veckan så att jag kan ta tag i den här lägenheten och städa, sortera, slänga med mera, med mera. Idag tänkte jag hinna med toaletten, hallen och köket och verkligen STORstäda. Det borde jag hinna med nu när jag är ensam, och hoppas det blir mer gjort än så idag!
But first... Frukost med morgontidningen och tystnad.. Aaaaah!

På Liseberg igår

Det var trevligt, men så jävla mycket folk! Fast vad ska man vänta sig på Liseberg i semestertider? Vi körde en liten femkamp. Jag och Fredrik körde varannan gång pga barnen, men det var riktigt roligt ändå och vi fick placering mitten. Det var Fredrik som drog ner oss några placeringar, inte jag;)
Nästa gång ska vi skaffa barnvakt och ta en dag själva så att man inte behöver passa eller tänka på någon annan. Anton var inte på sitt bästa humör igår på Liseberg, han ville inte äta och var ganska ledsen. Tror det beror på allt folk.. Kanske blev lite för mycket. Alexander där emot hade skitkul!:) Det är ju det som är meningen när barnen följer med. Han åkte såklart farfars bilar med pappa och en berg och dalbana med Julia. Det var bra gjort av honom. Jag trodde han skulle bli jätterädd, men han hade skitkul:D Han skrattade hela banan igenom.

Som sagt... en dag sjävla utan barnen, och en dag tänker jag åka dit med bara Alexander. Anton har ingen glädje av Liseberg i år. Nästa år är han ju nästan två år och kommer ha mycket roligare tror jag:)

Alexander var med och sköt vatten på bollar, vilket han också tyckte var jävligt roligt:)
Kolla in hans vadmuskler!




Han sköt inte så mycket på bollarna:)



Ja du, Christian.....



Alexander och Fredrik åker farfars bilar



Berg och dalbanan







Påväg in på Liseberg med familjen, Christi...

img_0526 (MMS)

Påväg in på Liseberg med familjen, Christian, Sophia, Robin och Julia. Det är perfekt väder idag! Inte varmt och inte kallt:) ska bli skoj!


Underbart väder ute idag! Dags att gå ut o...

img_0523 (MMS)

Underbart väder ute idag! Dags att gå ut och leka med pojkarna:)


Hemma igen... men åker snart.. IGEN! What a life!

Kom hem från Kungshamn igår. Hade bokat tvätt-tid, så det blev en tvätt lördag:) Nä, inte så farligt faktiskt. Tvättade bara på kvällen.
Tyvärr har det vart så jävla tråkigt väder i Kungshamn.. Det var hyffsat i onsdags när vi kom upp och igår innan vi åkte hem, men annars har det vart regn och blåst. Stockholms skärgård fyra veckor nästa år? Inte alls omöjligt om jag får bestämma:) Fast Stockholm har faktiskt inte heller haft så bra väder..
I onsdags när vi kom upp så fick vi iaf besök av Sussie och David. Mycket trevligt! Vi åkte till hamnen i Kungshamn och gick på restaurang Kanske. Anton sov under hela besöket och Alexander är så gammal och duktig så att han sitter stilla på restauranger nu för tiden, så det var ett mycket lyckat och trevligt besök med mycket god mat och trevlig personal! Kan rekomendera Kanske till alla som besöker Kungshamn.. eller jag Kanske kan rekomendera den restaurangen;););););););) Get it?? Hahahahah hohohohoho hihihihhi Jag är så jävla rolig! :D
Trevligt hade vi som sagt och när vi kom hem till campingen satt vi ute i förtältet och pratade och hade trevligt. Vi blev väl lite trötta efter ett tag när barnen hade somnat och började prata om svenska roliga ortnamn. Jävlar vad vi garvade:D Vi hade så omoget roligt, det var helt underbart! Men ÄR inte dessa namn roliga så säg: Ryckepungsvägen, Rumpsjön, Lem, Bögholmen, Muslickberget, Ballekåtan, Kukasjärvi, Brittas Hål, Snålkuk, Valefittan och Djuparöven. Jag garvar nu:D VEM kom på dessa namn?? Hade det inte samma betydelse förr? Snålkuk brukar jag kalla idioter jag stör mig på, eller som helt enkelt är snåla.. och så finns det en stackars ort i Sverige som ska behöva heta så... Det hade jag inte en aning om:D HAHAHA. Vad roligt man kan ha:)

I torsdags och fredags gjorde vi inte mycket.. Det var så regnigt och blåsigt. Vi handlade lite och så fick det bli filmdagar. Fredriks föräldrar kom upp till husvagnen i fredags också.

Igår var jag, barnen och Fredriks mamma vid vattnet för att Alexander skulle fiska lite krabbor. Det gick väl sådär för Alexanders del. Han förstår väl inte riktigt ännu hur man gör så han satt och ryckte i spöet hela tiden, ingen krabba fick chansen att smaka på betet. Ewa fick upp en krabba iaf:) Alexander tyckte bara det var roligt att ligga där med sitt spö och förklara för alla andra pojkar och flickor hur man skulle göra när man fiskar krabbor:) Han är för söt:)
Och jag ramlade på stenarna när jag letade efter musslor.. Jag slog i högerbenet när jag ramlade, men tänkte inte så mycket på det för det gjorde inte särskillt ont och det gick över med en gång. Igår när vi kom hem hit och jag skulle ta ett bad så såg jag att det var alldeles blått och svullet:) Så kan det gå, men det ser mycket bättre ut idag!

Idag flyttar vi hem till Fredriks föräldrars hus. Det ska bli gott med ett hus, en trädgård och en pool:)

Sussie och David på Kanske



Kungshamn black & white




Vackra Sussie och sötaste Alexander



Krabbfiske på bryggan



Ciao!

RSS 2.0