Bella=)

Nu har Bella vart på besök=) Mycket trevligt! Vi har suttit och fikat och pratat och Bella har busat med Alexander. Han är så förtjust i Bella! Har inte träffat henne sen i somras så det var så kul att hon kom hit. Bellas kille Markus kom hit en stund också, första gången jag träffade honom. Han verkar vara väldigt trevlig! Är så glad för Bellas skull, hon förtjänar någon bra.
Näpp nu ska jag gå och lägga mig. Känner mig inte helt hundra, har haft sån huvudvärk idag!
Kram och godnatt!

Helgen och så...

I helgen har vi vart hos Fredriks föräldrar och sovit över. Har tittat på Idol, dansbandskampen och film=) Mysigt!
Och min svärfar har uppdaterat mig om vad som händer i kändisvärlden=) haha, tro det eller ej. Han har mer koll än vad jag har=) En mycket mysig helg med god mat och snälla barn.

Igår eftermiddag åkte vi hem till Robin och Julia på adventskaffe. Mycket trevligt, och Julia hade bakat så goda chokladkakor som jag fick med mig lite hem utav=) Gott! När vi kom hem så blev det film och mer fika=)
Det blir väldigt mycket gott under juletiden, inte konstigt att man lägger på sig under jul!

Idag har jag och svärmor Ewa och Anton vart på IKEA och handlat lite smått och gott. Värmeljus, ny stekpanna, klädhängare med mera! Nu väntar jag på att min älskade Bella ska komma och hälsa på oss=) Längtar! Har inte träffat Bella sen i somras....

För övrigt så har jag en liten son som väger 7kg vid nästan tre månaders ålder! Fredrik vägde 7kg när han var 5 månader... Han är inte dålig min minsta gosse=) storebror var likadan, t. om lite större=)Puss å hej!

Lussekatter=)

Idag har jag och Alexander bakat årets första lussekatter=) Nu är julen äntligen påväg! Är så barnsligt förälskad i julen, det är det absolut bästa jag vet.
Det blev en sats lussekatter med saffran, och en utan. Alexander tyckte det var gott att äta degen, men några små lussekatter fick han iaf gjort.










Sååå gott!!!






Nä, nä, nä!

Radhuset som mäklaren tipsade mig om i Fredags blir det inget med! Fint område, men huset var fruktansvärt tråkigt! Det var en trea detta också, men ett av sovrummen var stort och hade två ingångar så man kunde sätta en vägg i mitten så att man får ett till sovrum. Det är inget varken jag eller Fredrik kan göra och huset såg så tråkigt ut så alla rum skulle nästan behöva göras om. Ok att vi känner folk som kan fixa det, men tror inte vi har råd att be någon göra om precis efter man köpt ett hus. Vi ska ju snart börja jobba på tredje barnet så det får ju göras om med en gång isf;) och det tror jag inte vi har möjlighet till! Men jag säger bara en sak... inom ett år ska vi vara borta från den här förbannade lägenheten! Kom ihåg det.. idag är det 2009-11-25 så 2010-11-25 ska vi inte vara kvar här=) Så nu när Anton sover och Alexander tittar på film ska jag leta nytt boende. Puss å hej för nu!

SEG!

Sega jag skriver efter två veckor igen=) Inte mkt som hänt dock.. Det gamla vanliga... Barnuppfostran, försökt komma in i rutiner vilket är meningslöst!!!! Till en viss del går det väl bra att skapa rutiner till en två månaders baby, men det här med mattider och sovtider kommer ändra sig så många gånger så det är inte ens nån idé att börja med dessa jävla rutiner för än Anton är äldre. Kom inte ens ihåg när vi hade fasta rutiner för Alexander men det var väl efter ett halvår. Visst att det är bra med rutiner och det ska barn ha men det går inte med en bebis som bara är några månader så hej då rutiner. Det är allt man tänker på ibland så man mår dåligt! Nu lägger jag ner det så faller allt naturligt på plats när Anton är redo för det. Man ska fan inte behöva schemalägga ett liv, det är löjligt och han är för liten! SÅ, nu har jag fått avreagera mig lite=)

Igår var iaf min älskade Sussie här och hälsade på=) Alltid lika kul att sitta och prata om allt. Det blir lite långsamt ibland att inte ha nån vuxen att prata med på dagarna. Vi har alltid kunnat prata och skratta åt allt så det var så gott att hon kom!

Igår kväll var vi på visning på en lägenhet i Kungälv. Jättefin lägenhet på markplan och med uteplats. Gott att slippa trappor där man få bära upp och ner barnvagnen hela tiden och gott med en uteplats där man kan sitta på sommarkvällarna och som barnen kan leka på. Nu var detta dock bara en trea, vilket vi redan har idag... Vi visste ju att det bara var en trea när vi åkte och tittade, men just detta med uteplatsen lockade! Lägenheten var grymt fräsch också, men jag och Fredrik funderade när vi kom hem och vi ska nog ändå lugna oss lite tills vi hittar något större. Vi har redan bestämmt oss för att skaffa fler barn och då är det onödigt att köpa en lägenhet som man vet att man får flytta ifrån sen.. Visst man kan alltid sälja och flytta senare i livet men det är nog inte så roligt att flytta runt när man har barn. Varken roligt för dom eller för oss!

Nu ska jag gå in och titta på en bostad mäklaren tipsade mig om så fortsättning följer....



Sussie och Anton=)

Eddie är kvar=)

Min favorit i idol är kvaaaar=) Var orolig att Eddie skulle åka hem igår för det var väl inte det bästa framträdandet han gjort, men han hängde inte ens löst! Gött! Då blir det ännu en fredag med Eddie=) Puss puss... 

Mammas gottegris..

Efter att jag hade ammat Anton hittade jag Alexander i köket vid kaffebryggaren. Han hade hämtat en kaffekopp från diskstället, ställt sig på en stol och hällt upp lite kaffe till sig själv och mumsade på en kaka som låg brevid. Han är så jäkla go mammas lilla fikagubbe=) Var tvungen att ta lite kort!


RSS 2.0