Försöka tänka positivt...

Här kommer två underbara låtar som jag bara ÄLSKAR! Blir så glad varje gång jag hör dom :) Så nu lägger jag upp dom här så ska jag försöka tänka positivt.. Hoppas det funkar.

Jag ÄLSKAR hans röst! Inte så ren och fin... Precis så ska det vara:) Låter så härligt!


Den här är ju också helt underbar!


Nu sprang Anton in med världens leende och började dansa med:) Då kan man inte annat än att bli glad!!

Nu ska jag ta med mig Anton till köket och hitta på nån god lunch till oss! Ciao...

Sitter och kollar på fuskbyggarna nu på TV...

Sitter och kollar på fuskbyggarna nu på TV4. Min kusin Micael är med i programmet ikväll:) Han är inte en av fuskbyggarna, han är en snäll snickare:) Ska bli kul att se när han dyker upp i rutan! Annars idag har vi vart ute en del i det kalla vädret. Var ute med Anton en stund efter att vi lämnat Alexander på dagis. Och när vi hämtat han på dagis stannade Alexanders kompis Calle, hans lillasyster och mamma en liten stund så vi var ute på lekplatsen och hade skoj:) Skönt att vara ute trots det kalla vädret! Känner mig något piggare idag. Har sovit lite bättre inatt och hoppas jag får sova gott inatt också:) Nu ska jag fortsätta kika på fuskbyggarna!


Ska snart gå och lägga mig för jag är så j...

Ska snart gå och lägga mig för jag är så jävla trött, irriterad, gråtfärdig och allt skit man kan tänka sig. Ska bara en sista runda till tvättstugan och hämta alla lakan och handdukar jag tvättat. Tack och lov luktade de nytvättade lakanen vårt tvättmedel idag och inte nån annans skit... Hade det gjort det hade jag nog slagit sönder hela tvättstugan. Så omoget förbannad är jag idag! Jävla graviditetshormoner... Så får man inte sova på nätterna heller.. Men blir helt förstörd på dagarna! Önskar att någon kunde söva mig och väcka mig när förlossningen sätter igång, vilket det iofs känns som att den kommer göra när som helst. Men det tror jag väl inte... Kommer säkert gå över tiden som vanligt! Orkar inte göra nåt och har inte lust att göra nåt.. Fy fan för denna känsla! Men jag vet att det kommer kännas bättre vilken dag som helst, kanske redan imorn, tack och lov! Saknar morfar också... NÄR ska det kännas bättre? När ska det kännas normalt och ok att han inte längre finns? Tänker på mormor och morfar varje dag.. Undrar hur det känns för mormor nu? Svårt att hålla tårarna tillbaka så fort morfar dyker upp i huvudet.. Undrar om det kommer kännas lättare när jag inte är gravid längre? Med alla konstiga känslor och så menar jag. Alexander pratade om sin gammelmormor och gammelmorfar idag:) Han har ju inte förstått det där med döden ännu, men han vet att gammelmorfar inte bor hos gammelmormor längre. Men jag är glad att han kommer ihåg morfar och pratar om honom:) Nej... Dags för tvättstugan, sedan ska vi se om jag får någon sömn inatt!


En dag i stan med hela familjen:)

Igår var jag i stan med Alexander och hälsade på mamma i sin ostaffär, tittade lite i affärer och fikade. Det är verkligen mysigt och han är så lätt att ha med sig överallt, han tycker att allt är så roligt som man gör:)

Igår eftermiddag fick vi fikabesök av Fredriks mamma Ewa, hans syster Mia och Mias lilla dotter Alva. Det var trevligt att sitta och prata en stund och få se hur mycket Alva växer. Hon är snart fyra månader och det händer så mycket i den åldern och de växer otroligt fort. Det är så roligt att se de utvecklas:) Anton vill gärna vara framme och klappa sin lilla kusin hela tiden. Helst i ansiktet, vilket nog inte är så roligt.. men han är iaf väldigt försiktig och snart har han en lillasyster eller lillebror han kan gosa med. Fan vad jag längtar nu:D

Idag var det så otroligt fint väder så hela familjen åkte ner till stan. Vi tänkte ta en promenad nere vid operan men det var rätt kallt när vi kom dit så som tur var fick Alexander syn på det stora hjulet som vi kunde åka. Fredrik ville inte åka med så han och en sovande Anton gick in i älvrummet där man kan se en modell över Göteborg kring älven på vad som är byggt och vad som kommer att byggas.

I hjulet var det varmt och gott och Alexander tyckte det var roligt att få vara så högt upp. Vi stannade allra längst upp en liten stund och det var ju väldigt spännande:) Sedan blev både jag och Alexander rätt uttråkade efter ungefär fem minuter... Man sitter väl där inne i en kvart tror jag.. Det är vackert, men efter några varv är det inte roligt längre.
Efter vi åkt hjulet tänkte vi ta en god fika på nåt mysigt ställe, men första stället vi kom till var McDonald´s och Alexander blev överlycklig för där kan man köpa Shit Pommes Frites som han säger:) Så en lunch på McDonald´s fick det bli..
Efter det gick vi runt och tittade lite och när Anton väl vaknade fick han sin lunch på Åhléns och Alexander tog en piggelin som vanligt. Sedan åkte pojkarna iväg en sväng och jag stannade kvar för att köpa ett par skor och ett par byxor som sitter gott vid min stora mage:) Byxorna var riktigt goa men skorna blev sånna där jävla skavsårs-skor:(

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag är helt slut. Sover nästan inget på nätterna.. Vaknar varje gång jag ska vända på mig, vilket är ofta! Och inatt låg jag vaken mellan tre till halv fem nåt sånt där.. :( Sådär ja, klag klag! Härligt:)

Lite bilder från idag






God natt, gott folk!

En kväll på två av Göteborgs akuter...

Det var lilla Antons tur igår:( Har vart en gång med Alexander och nu en gång med Anton på akuten så vi springer ju inte ner dörrarna där iaf, thank God! Peppar peppar...

Vi hade inte ens behövt åka dit med facit i hand, men är man ingen läkare så är det svårt att avgöra. Och det känns alltid bäst i en förälders hjärta att ändå kolla upp så att allt är ok.

Vi var ute igår för att möta Fredrik som skulle komma från jobbet. Pojkarna hade jätteroligt och sprang omkring:) Anton efter Alexander så klart, två gapskrattande små pojkar:) Tänkte precis på hur jävla söta och perfekta de är, mina pojkar, och så pang!... så ramlade Anton med huvudet rätt ner i backen:( Tog upp honom och vände hans ansikte mot mig som var helt rött! Blodet bara rann och jag tänkte att han hade slått sönder hela ansiktet, jag var livrädd! Så Antons gosefilt fick bli handduk.. satte ner Anton i barnvagnen, sa till Alexander att vi fick springa in. Fick springa med barnvagnen medan jag torkade bort blod från ansiktet på en stackars skrikande Anton:(

När vi väl kommit in och jag fick tvättat hans ansikte såg jag att det bara var ett jack i pannan på lite drygt en cm så jag ringde till sjukvårdsrådgivningen för att fråga om råd. När jag sitter i kö med Anton i famnen så somnar han och jag tror han svimmar och blir lite smått stressad över att det aldrig blir min tur... När det väl var min tur, typ efter två minuter så hade han vaknat till igen och slutat blöda.
Hon jag pratade med frågade om vi hade någon tejp hemma att tejpa skador med. Det hade vi ju inte så hon tyckte att jag skulle avgöra hur skadan såg ut och bedömma själv om vi skulle åka till akuten. Hennes råd var att vi kanske skulle det bara för att just få det tejpat. Hon lät så lugn och glad så jag själv blev lugnare. Hon rekomenderade att åka till Hisings-akuten, så det fick bli så.

Hela familjen med en väldigt medtagen Anton, två smått oroliga föräldrar och en jätteglad Alexander, packade ihop sig och åkte till Hisings-akuten. Där fick vi inte ens hinna komma in till läkaren utan en sköterska i korridoren stannade och sa att han minsann skulle till barnakuten på östra. Han behövde absolut sövas och sys inom sex timmar! Det är inget de gör på Hisingen så det var bara att åka till nästa ställe, riktigt oroliga igen!

På östra var det rätt lång väntetid.. många ambulanser som kom in med folk igår kväll! Jag och Fredrik blev mer och mer stressade i och med att det skulle sys inom sex timmar.. Anton var jättetrött och Alexander var på toppenhumör för det fanns så roliga leksaker och ett jättefint akvarium där att titta på. Han älskar att gå till doktorn för det är ju så kul där:) Är inte det bra? Helt fantastiskt!
Till slut var blev det iaf vår tur. Vi fick komma in till en underbar läkare som blev så förbannad på hisingsakuten för att de skrämt upp oss och bett oss åka till östra för något som absolut inte behövde sys. De syr helst inte i ansiktet och det borde man veta på hisingen. Föresten var jacket så fint och inte så stort så det räckte med att tejpa det. Något de kunde gjort på hisingen med en gång! Hon tejpade så fint och ursäktade att vi hade behövt komma till östra för att sitta och vänta på något de kunde gjort på första stället.

Jaja, ett onödigt besök på östra men det känns iallafall bra i ett mamma och pappa hjärta att veta att allt är ok med lilla Anton:) Idag är han lika pigg som vanligt, så nån hjärnskakning verkar det ju inte ha blivit heller!

Snart ska jag och Alexander åka ner till stan och mysa. Hälsa på mamma i affären, köpa tejp till skador!!, fika och titta lite i affärer:)

Hörs senare!




Hej igen:)

Verkar ha fått skrivlusten tillbaka! Har inte skrivit på snart två månader och kände att jag saknade det. Har alltid vart en som skriver mycket om allt och inget så jag tänkte fortsätta med det nu:)

Idag är en en alldeles underbar dag ute! Solen skiner och det är vindstilla. Fortfarande kallt, men det gör inte så mycket. Solen värmer lite iaf. Har fått igång Robins mobila bredband idag:) Fick låna det och hans bärbara dator medan han och Julia är ute på sin jorden-runt resa. Längtar nästan till vår dator går sönder här hemma, vilket den nog gör snart, så att man kan köpa sig en bärbar och ta med överallt. Bekvämt:) Så nu sitter jag i köket och skriver medan grabbarna äter banan.
Har bakat ett riktigt gott bröd idag:) Skållat fiberrikt bröd, inget speciellt, men väldigt gott! Gjorde lite fel när jag gjorde det så jag hade i dubbelt så mycket mjölk än vad jag skulle, men tillsatte bara lite mer mjöl så blev det bra. Det blev mycket bröd! Riktigt saftigt och gott! Tror nog fasen att mitt recept är bättre än vad som står i boken;) Ska baka imorn också så att man har lite att ta fram från frysen.
Så det blev nybakat bröd och färskpressad apelsinjuice till mellanmål. Pojkarna älskade brödet:)
Har tvättat lite idag också. Det känns så otroligt fräscht när man kan hänga kläderna ute. Det luktar godare och torkar snabbare, härligt!
Ont som fan i ryggen har jag nu:( Det är inte mycket man kan göra på dagarna nu utan att bli helt handikappad efter en stund. Det är ju ändå så skönt att få saker gjort och hålla igång så ryggsmärtan får man väl stå ut med. Förresten KAN jag inte ligga stilla på dagarna. Har två galna pojkar att ta hand om:) Ska börja jobba om en vecka också... Varje fredag och lördag i en månads tid innan jag går på nästa mammaledighet. Så det blir ju inte mycket jobb men det är nog vad jag klarar av nu. Det ska bli roligt tycker jag, men jag tror inte min rygg och feta mage håller med. Jaja, några helger ska allt gå bra:)

Går in i vecka 26 idag.. Bara 14 veckor kvar till beräknad förlossning:) Nu längtar jag otroligt mycket! Känner mig så lycklig och är såå nyfiken på vem som ligger i magen. Bebisen sparkar otroligt mycket nu:) Det känns otroligt bra och Fredrik och barnen kan känna att den sprkar också. Anton förstår dock inget av det för han är ju så liten. Alexander blev förbannad när den sparkade och frågade vad FAAN den sparkar för? Man får ju inte sparkas... :)
Det blir nog roligt så fort den kommer ut:) Han är ju väldigt förtjust i sin yngsta kusin Alva som snart är fyra månader och pratar ofta om henne.

Nej nu MÅSTE jag nog lägga mig i soffan och vila en stund. Sedan får vi gå ut och leka lite och vänta på Fredrik som är hemma strax efter fem.

Hörs senare!




RSS 2.0