Vårpromenad med pojkarna

Det har vart en riktigt go dag idag. Lite blåsigt ute bara, men ändå väldigt varmt. Efter lunch blandade jag lite saft och så gick jag och pojkarna ner till bageriet och köpte oss lite fika som vi tog med ut till parken. Tanken var att vi skulle sitta i parken och mysa, fika och titta på allt folk men Anton var så trött så han fick sin bulle i vagnen innan vi kom fram. Alexander kunde inte hålla sig heller så hans bulle var också slut innan vi kommit fram. Anton somnade gott i vagnen så vi tog en liten promenad och tittade på ankorna i vattnet och alla vitsippor, pinnar, stenar och annat spännande;) En riktigt go dag som sagt men jag trodde knappt vi skulle komma hem igen pga av ryggen som gör så otroligt ont idag. Borde väl kanske inte ta så långa promenader just nu, men det är så himla mysigt borta i parken:)

En trött Anton


Alexander stollen



Naturen







 

Alexanders 4-års dag, Robin och Julias hemkomst och påsk.

Det har vart en lugn och skön dag trots att det är mycket som har hänt.

Idag fyller vår Alexander fyra år:) Det börjar bli en stor kille nu! Dagen började hemma med frukost och presentöppning. Han tyckte det var väldigt spännande att öppna paket och han blev väldigt glad för sin radiostyrda bil. Lillebror Anton var väldigt nyfiken också:)



Efter att vi testat bilen en stund var det dags att bege sig till Landvetter för att möta upp Robin och Julia som landade klockan nio imorse efter en nästan fyra månaders lång jorden-runt-resa. Bruna, fina och glada kom de ut och mötte oss strax efter nio. Det var riktigt kul att få se dom igen!



När vi kramat om varandra och pratat en stund åkte jag och min lilla familj till Fredriks föräldrars hus som vi får låna nu över påsk. Där träffade vi Mia, Patrik och pojkarnas lilla kusin Alva en stund innan de skulle åka viadre.

Roligt att leka med världens sötaste kusin:)




Resten av dagen har vi vart ute i det underbara vädret. Pojkarna har lekt med vatten och hjälpt Fredrik att klippa gräset. Vi har tagit en promenad till torget och handlat och efter maten smaskade pojkarna i sig varsitt påskägg som de fått av sin farmor och farfar:)

Imorn blir det lite kalas för Alexander med min familj. Hoppas på lika gott väder och grillning!





Glad Påsk!



Bebismagen v 34!

img_8600 (MMS)

Bebismagen v 34!


Barnmorskan

Igår var jag och Anton hos barnmorskan. Det gick väldigt bra! Alla värden ligger helt perfekt. Järnvärdet kunde vart något högre, men så är det ju alltid. Det låg ändå helt ok! Bebisens hjärtljud låg på 142. Det har legat på 142 eller 144 varje gång. Pojke, flicka, pojke, flicka?? Undrar! Det är så spännande:) Nu är det inte så många veckor kvar. Går in i vecka 34 på fredag så nu tar det verkligen på det. Bebisen har lagt sig till rätta och min mage har sjunkit så man kan ju hoppas på att den vill titta ut lite tidigare än beräknat. Det gör den väl säkert inte.. Bebisen kan vända sig igen och magen kan sjunka så här tidigt, men att det ändå inte blir förlossning före beräknat datum.

Ett helt kilo har jag gått upp hittills också! Yes... ett enda kilo! Det är inte farligt, det är bara bra. Jag har tagit bort kilon av övriga mig för jag mår skitbra och magen växer som den ska så både jag och barnmorskan blev väldigt glada:)

Bara vitsipporna saknas

Hej! Idag har vart en helt underbar vårdag. I förmiddags åkte vi allihop och hälsade på mamma i hennes affär. Vi tog en fika, satt och pratade och handlade lite ost och ölkorv. Efter vi hälsat på mamma tänkte vi ta en härlig promenad i stan, men det blev ett besök på BR leksaker och McDonald´s i Nordstan istället:) Det var trevligt det med!

När vi kom hem gjorde jag lite pannkakor till oss. Efter det fick jag lägga mig och vila en stund medans pojkarna byggde en koja på deras rum. Det var en välbehövlig vila kan jag säga. Det har liksom börjat trycka på lite neråt nu och man känner väldigt mycket i bäckenet. Det känns verkligen att det börjar närma sig slutet av graviditeten nu. Samtidigt som det gör ont och man är trött så känns det ändå väldigt skönt och jag är så glad att snart ha en liten till här hemma:)
Och för att underlätta vid förlossningen är det ju bra om man rör på sig så mycket som man orkar under graviditeten. Det har jag verkligen gjort också för nu väger jag lika mycket som jag gjorde när jag fick reda på att jag var gravid, men idag har jag börjat använda Runkeeper på min Iphone också. Det blir så mycket roligare att motionera då! Runkeeper har en gps som ser vilken väg man tar om man promenerar, cyklar, springer mm.. Man kan ställa in vilken aktivitet man gör, se hur många kalorier man bränner och hur långt man har gått. Man kan göra massor med saker med Runkeeper. Jätteroligt! :D Man kan lyssna på spotify under tiden också, så det var riktigt gott att ha massa go musik i öronen som man inte har lyssnat på på jättelänge.
Det var helt underbart ute idag! Jag hade på mig goa byxor, en tröja och en tunn jacka och hoppades på att jag inte skulle frysa. När jag kom ut fick jag ta av mig jackan för att det var så varmt!! Folk var ute och grejade i sina trädgårdar och det luktade grill överallt. Det enda som saknas nu är vitsipporna:) Det kan inte dröja länge innan de tittar fram nu.

Efter min promenad var jag tvungen att ta med familjen ut på lekplatsen, så vi var ute i en timma och lekte och hade jätteroligt:)

Nu är det snart läggdags känner jag. Ska bara titta lite till på TV:)
God natt!

Idag har jag installerat vårt mobila bredb...

Idag har jag installerat vårt mobila bredband och spotify premium:) Är så nöjd, härligt att få lyssna på spotify i mobilen. I tisdags sa jag upp vårt fasta bredband och Canal +. Där är närmare 1000 kr som försvinner från com hem fakturan, inte helt fel!! Ok, nu kostar ju det mobila bredbandet pengar, men inte alls lika mkt som vårt fasta bredband kostade. Jag är så nöjd :) Nu ska jag dricka en varm kopp te och titta på James Bond med Fredrik.


Måndag 4/4 2011

Då var vi hemma från Sälen igen. Vi kom hem i lördags kväll. Det var en väldigt trevlig vecka i Sälen, men det känns ändå väldigt skönt att vara hemma också.

Igår var vi på dop för pojkarnas lilla kusin Alva. Jag fick vara med ca fem minuter i kyrkan sedan var jag tvungen att gå ut och sysselsätta Anton som absolut inte kunde tänka sig att sitta stilla. Det kan man väl inte heller begära av en 1 1/2 åring så det var bara att så snällt gå ut:)
Fredrik är Alvas gudfar så han stog framme och höll Alva under dopet. Alexander satt kvar hos sin farmor och farfar, men fick gå fram och titta när Alva fick vatten på huvudet. Inga kort fick jag tagit under dopet:(

Idag har jag gått igenom och börjat tvätta alla bebiskläder som den nya rackaren ska ha när han/hon kommer:) Så himla mysigt. Nu börjar det verkligen närma sig och jag längtar så otroligt mycket! Det är två månader kvar, men veckorna bara springer iväg och när man har två små pojkar att ta hand om får man börja planera, tvätta och komma i ordning i god tid så att allt hinner bli gjort:) Idag när jag gick igenom kläderna så satt pojkarna så snällt tillsammans i fåtöljen med varsin gosefilt och varsin bok:) De har roligare och roligare med varandra och älskar att vara tillsammans. Det är så underbart att se!
Har även beställt ett mobilt bredband idag som ska komma någon gång i veckan. Underbart! Fick Spotify Premium gratis i tre månader också så nu ska jag äntligen fixa det till min Iphone:D
Imorn ska jag ringa och säga upp canal+ och vårt fasta bredband så vi kommer spara en jävla massa hundralappar varje månad:) Något vi borde fixat för längesedan!

Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova så gott det bara går. Har börjat få kramp i benen nu igen.. Trodde jag skulle slippa kramp denna graviditeten, men icke sa nicke!
God natt gott folk!

Mina duktiga killar i fåtöljen under tiden jag fixade med bebiskläderna:)

RSS 2.0