Dagarna går fort!

7:e december idag... Herregud, har knappt fattat att vi är i december månad, men det har snart gått en hel vecka. December går alldeles för fort. Vill kunna njuta lite längre men julen är ju snart slut:( Usch, ska inte tänka så nu.
Det är underbart att det kommit så mkt snö i alla fall. Det är riktigt mysigt. Bara det att det är riktigt svårt att vara ute med barnvagnen. Alla som gymmar kan slänga sig i väggen. Testa att gå ut med en barnvagn i denna snön. En riktig utmaning och bra träning för hela kroppen. Gud vad jag kommer vara snygg och smal när lilla bebisen har tittat ut;) Det kanske blir beach 2011 ändå;)

Det har vart en go helg. Lugn och skön som de flesta helger:) Vi har vart och julhandlat i Kungälv. Det är så otroligt mysigt där. Vi fikade och kollade på lite julklappar. Vi fick bara köpt en julklapp till Anton, men det är ju en bit påväg i alla fall. Ska till stan nu i veckan och kolla lite till. Har hyffsat klart för mig vad alla ska få i alla fall.

I söndags var Karin, Tobbe och Barnen här på lite middag. Det är alltid lika trevligt när vi träffas. Deras yngsta son Måns på 3 1/2 månad växer så det knakar. En riktig sötnos:) Det är fan inte konstigt att man väljer att skaffa tre barn. Man blir ju så kär och lycklig när man ser en sån liten krabat!
Alexander och Oliver hade väldigt kul ihop också, precis som vanligt. Oliver hade med sin spindelmannendräkt så vi hade två spindelmän här under kvällen:)

Jag har även passat på att äta lite kryptoniter och citron;) MUMS!

Nu ska jag gå och lägga mig brevid en förkyld sovande Anton. Har valt att sova brevid han inatt för han har haft lite jobbigt med andningen idag. Är så rädd för att det ska bli som den gången vi fick åka med Alexander till akuten när han hade så svårt för att andas. Usch.. gillar inte detta. Det är säkert bättre imorn. Han har vart väldigt pigg idag iaf:)

Oliver och Alexander




Fika i Kungälv




Snön hemma



GODSAKER:D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0