BVC

Har vart på BVC med Anton idag. Han blir ju fem månader om fem dagar så det var dags för sprutor idag. Vaccination mot massor av dumma sjukdomar, så det blev två sprutor, en i varje ben.
Vi vägde och mätte honom också. 7,4 kg och 67 cm lång. Han går inte upp i vikt så mkt som de vill på BVC. Han ligger precis på sin kurva så det är absolut ingen fara, men vi ska ha lite extra koll. Han har ju legat högt över kurvan förut men nu går det bara neråt, den sk ammningspuckeln=) men han får ju inte fortsätta neråt nu! När Alexander var 5 månader vägde han 8,6 kg och var 70,5 cm, lite skillnad!
Jag är inte särskillt orolig ändå för Anton är en väldigt pigg och glad liten gosse, men vi får väl mata han utav helvete så att de blir nöjda på BVC=)

Nej, nu funderar jag på att ta en tupplur medan Anton sover. Ska hämta Alexander på dagis kl 2 och när han kommer hem så är det kört att få en lugn stund=)
Hej så länge!

Kommentarer
Postat av: Sofie

HAHA ja det var ju det där med att sova :D Vilken liten sötnos då, men det e bara att mata på då, men som sagt e han pigg å glad så e det nog ingen större fara direkt, vi e ju alla olika.. Ta hand om dig! kramkram

2010-02-09 @ 17:15:41
URL: http://lysvret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0