Bilder från Järvsö

Här kommer lite bilder från underbara Järvsö:) Vi hade en helt underbar vecka, önskar att tiden inte gick så fort bara.. :( Hade gärna stannat en vecka till!
I Järvsö bodde vi i en jättefin stuga, ett gammalt soldat-torp, med jättestor trädgård. Det var ingen stugby, utan vi hyrde den av en familj som bodde där på gården. Det var väldigt trevligt. De bodde helt fantastiskt, och allas vår älskade Lill-Babs bor tvärs över hagen:) Henne stötte vi inte på, men däremot Hans Fahlén hälsade vi på. Han var och motionerade på vägen nedanför vår stuga.
Under veckan så hälsade vi på farfars kärlek, Annie (som han träffade efter att farmor gått bort) och hennes nya, Bertil. Det var så roligt att få träffa henne, har ju inte vart där på fyra år..
Vi har vart på Järvzoo, en djurpark för den som inte förstod det.. Vi har spelat minigolf i Ljusdal några gånger, vart en sväng till fina Hudiksvall där det tyvärr skulle regna när vi var på besök.
Vi hälsade på pappas barndomsvänner Göte och hans fru Mary, de har nog det finaste stället i hela Järvsö tror jag!
Vad har vi mer gjort?? Vart på Torön som är en jättetrevlig ö dit man åker och badar, äter och lyssnar på musik på kvällarna. Vi har vart vid farmor och farfars grav och vattnat... Vart på Öjeberget och fikat och tittat på den vackra utsikten.. Ja, vi har gjort lite av varje... Nu lägger jag upp bilder så får ni se:)

Här är lite bilder från vackra Mora, där vi stannade och åt lunch vid vattnet påväg upp till Järvsö.



Stugan, trädgården och utsikten



Järvsö kyrka med utsikt, där farmor och farfar är begravda.




Utsikt från Öjeberget



Järvzoo



Parken i Ljusdal




Får uppdatera med mer bilder imorn för nu funkar det inte att ladda upp mer bilder.. och jävligt skönt var det
för nu orkar jag inte lägga upp mer=) Hörs imorn!

God natt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0