Måndag igen

Känns som att det alltid är måndag... Veckorna går så himla fort, vet inte om det är bra eller dåligt!? Pojkarna växer så himla fort och föräldraledigheten är snart slut och det känns piss! Fast det känns även bra att killarna växer så fort för det händer så mycket roliga saker med både Anton och Alexander, men ibland undrar man när de blev så stora... Jaja, skit samma=)
Mamma och pappa har vart här och hälsat på idag, mammas semester har ju börjat. Vi har tittat på film, druckit kaffe och suttit och pratat. När Fredrik kom hem gjorde vi lite middag och sedan åkte mamma och pappa hem. Det är alltid trevligt med lite sällskap på dagarna=)
Nu har jag, Alexander och Fredrik suttit på balkongen och ätit mammas goda hallonpaj med vaniljsås, mumma! Anton somnade vid 20-tiden. Snart ska jag hämta de sista kläderna i tvättstugan, sedan ska vi sätta på en sällskapsresan-film och mysa i soffan så somnar nog Alexander snart.

Tänkte bara lägga upp lite bilder från helgen då vi var hemma hos Fredriks föräldrar och badade i poolen, grillade och hade det gott som vanligt=)




Alexander älskade att bada i poolen med giraffen som farfar köpte till honom=) Anton däremot blir stel som en pinne så fort hans fötter nuddar vatten, därav inga bilder på Anton när han badar. Ska allt få han på andra tankar under sommaren=)

Nu är det film-tajm. Puss och hej!

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilka härliga bilder Jenny.. Det var allt synd att du inte kunde komma på min 25-årsfest.. men visst hade det varit trevligt att träffas snart ändå?? Tiden går ju bara för fort!

2010-07-05 @ 21:57:21
URL: http://sssara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0