Halloj!

Har precis lagt lilla Anton i spjälsängen. Får se om han somnar... Han vänder sig om från rygg till mage hela tiden och han hatar att ligga på mage så då kan han inte koppla av och somna... Att de små liven ska vara så komplicerade, ligg kvar på rygg och koppla av! Brukar få gå in och vända på honom en fyra, fem gånger innan han somnar=) Han är rolig han...
Alexander sover så gott nu iaf. Satte på hans favoritfilm "Ensam hemma 2" så kröp han upp i soffan med nappen och gosefilten och somnade efter ca en halvtimma, gott!
Köpte 2 par nya skor till honom igår. Skorna han hade var helt utslitna, flitigt använda med stora hål vid stortån=) Så det ska va! Det blev ett par "foppatåfflor" med Blixten på, och ett par vanliga Adidas skor i storlek 26. Storlek 25 passade honom precis, men det är nog bra att ha ett par att växa i lite under sommaren.


249 kr för foppatåfflorna
och 300 kr för Adidas skorna
på Bäckebol skor.


Å min lilla Anton har vart så duktig här idag. Han kan sätta sig upp själv nu. När han ligger på mage så reser han sig upp i krypställning och sedan sätter han sig=) Jätteduktigt! Det ser verkligen ut som att han ska börja krypa snart med. Han sätter fram ett ben iaf och hasar sig fram=) Det är alltid lika kul när det händer nåt. Han har stått upp i krypställning i några månader nu och så händer det inget mer, men till slut så kommer allt på en gång. Alexander var likadan=)

Nu när det är sommar (får man väl säga? När tar våren slut, och när börjar sommaren?) så är det så gott att göra sallader, så idag fick det bli en Tomat och Mozzarellasallad med basilika, olivolja och peppar till lunch. Mums, vad gott det var! Har inte ätit det på jättelänge. Pojkarna fick "riktig" mat. Mer uppskattat hos dom!

Nu har lugnet intagit lägenhten så jag ska ta med mig mitt kaffe ut och sola ansiktet på balkongen! Ha det!


SÅ gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0