Goa dagar:)

Helgen var ju helt underbar! Det var hur gott som helst att bara få vara med Fredrik och göra precis vad vi vill. Det behövs ibland som förälder. Man måste få tid för sig själva så att man kan ladda batterierna och få sakna sina barn lite grann. Det är så man fortsätter vara en bra förälder. Man behöver faktiskt en "rast" då och då från sina barn också.. Hur dumt det än låter... Men det är faktiskt inte dumt:) Tror även de små stackarna behöver vara från sina föräldrar också:)
Hur som helst.. En toppen helg! Frölunda vann, har ätit mycket god mat, lite julshopping har det blivit och vi har tagit hand om varandra:)
När vi hämtade barnen hos Fredriks föräldrar möttes vi av två glada pojkar. Alexander sprang och kramade oss och Anton gick så fort han kunde fram till oss:) De hade haft det väldigt bra och roligt hos sin farmor och farfar, men jag tror alla var nöjda av att åka hem också. Vi fick två glada barn, barnen fick två glada föräldrar och farmor och farfar fick lite lugn och ro;)

Igår eftermiddag kom Karin, Tobbe och barnen på middag. Det var väldigt trevligt, precis som vanligt:) Det var roligt att se hur stor deras minsta pojk har blivit. En liten Måns på tre månader som hade växt otroligt mycket sedan vi såg honom när han var nyfödd. Helt otroligt:)
Och Alexander och Oliver hade jättekul ihop! Tror att ALLA leksaker inne på rummet hade dragits fram ur lådorna. Men det är så det ska vara:) Killarna hade skit kul. Och efter killarna gick lilla Anton som inte riktigt hängde med i deras tempo, men han var nöjd för det:)

Idag har mamma och pappa vart här och hälsat på. Mamma hade gjort lite rådjursgryta som de tog med. Det var otroligt gott! De stannade och kollade på halv åtta hos mig och Biggest Loser. Det är helt otroligt vilka grymma människor det finns. Att ha vart så otroligt stor och sedan ge sig fan på att gå ner så mycket i vikt, det är bra jobbat! Killen som vann hade gått ner 75 kg! Grymt!

Nu blir det lite TV-tittande och sedan sängen..
Ha det gott alla:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0