Hej och hå... :)

Har precis vart och lämnat Alexander på dagis och kände att vädret är gott idag. Det blir nog en långpromenad sedan efter att Anton har ätit lite.

I förrgår var vi ju och fotograferade Anton på Arkadia Foto. Man är ju alltid lite orolig över hur det kommer gå. Han har ju haft lite ont utav några tänder som håller på att titta fram så humöret har väl inte varit på topp. Det gick faktiskt rikitgt bra ändå! Tror bara det var en bild han skrattade på, men han var aldrig ledsen utan mest fundersam. Barn är ju så otroligt söta när dom tänker så jag är övertygad om att det kommer bli många bra bilder:) Cornelia som tar bilderna är ju otroligt rolig och älskar barn. Det visar hon verkligen så Anton tyckte inte det var farligt att vara där. Han är ju ganska rädd för människor annars:) Raka motsatsen till sin storebror:) Hur som helst så är vi väldigt nöjda i alla fall och Cornelia ringer när bilderna är klara. Skulle ta en vecka ungefär. Ska bli så roligt att få se dom!

Igår fick vi äntligen träffa Mia och Patriks lilla flicka! Äntligen och äntligen, hon har ju inte funnits så länge:) Fast vi har ju väntat på henne när hon legat inne i magen så det känns som vi väntat en evighet:) Hon var ju helt fantastiskt underbart söt! En sån liten människa.. Man blir ju så kär! Man glömmer verkligen av hur otroligt små bebisar är när de är nyfödda. Det finns inget mer fantastiskt:) Och jag är så glad för Mia och Patriks skull att allt gick bra och att de har fått en frisk liten dotter. En förlossning är ju det vanligaste som finns och folk tror alltid att en förlossning ska gå bra, men det gör inte alltid det. Därför är det så skönt att höra att allt gått bra:) Alexander blev verkligen förtjust i sin lilla kusin, men Anton förstod nog ingenting:) hehe.. Han kanske förstår när han själv blir storebror i juni. Åh vad jag längtar!!

Nu känner jag ett starkt behov av att få i mig en frukt, så så får det bli!

Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0