Lugn och mysig höst-lördag

Idag är det väldigt lugnt här hemma. Bara familjen hemma, vilket kan vara väldigt skönt ibland. Vi har vart ute i det underbart soliga höst-vädret idag. Det blev en promenad på en timma ca, så Anton somnade i vagnen och Alexander var så duktig och gick hela vägen. Han var rätt trött när vi kom hem så jag och Alexander tog en liten tupplur på 1 1/2 timma:) Gott!

Har testat vår tvättmaskin som brorsorna kom med igår. Har tvättat två tvättar idag som har fått hänga ute och torka. Det luktar ju såå gott:) Det är så otroligt skönt att slippa gå ner till den där tvättstugan så ni anar inte. Tänk när vår tredje rackare kommer i maj vad skönt det kommer vara att kunna tvätta inne. Blir det en likadan spyfluga som mina pojkar så blir det MÅNGA tvättar!

Har ätit hemmagjorda hamburgare till middag också. Mums! Det är så mycket godare än att köpa färdiga. Nästa gång ska jag göra hemmagjord dressing också. Var lite halvbekväm idag och körde på färdigköpt, men det funkar det med:)

Nu får vi väl se på det sista av hockeymatchen mellan Djurgården och pinsamma Frölunda.. Sedan blir det nog någon bra film och lördags-mys:)

Ha en trevlig helg!

Alexander i Frölunda tröja:) HAN tycker iaf dom e grymma;)


Anton går hela tiden! Gosefilten och nappen ska gärna följa med överallt! :)


Blev inga bilder här från promenaden. Kunde inte ladda upp mera.
Kommer kanske imorn:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0