Alexanders 4-års dag, Robin och Julias hemkomst och påsk.

Det har vart en lugn och skön dag trots att det är mycket som har hänt.

Idag fyller vår Alexander fyra år:) Det börjar bli en stor kille nu! Dagen började hemma med frukost och presentöppning. Han tyckte det var väldigt spännande att öppna paket och han blev väldigt glad för sin radiostyrda bil. Lillebror Anton var väldigt nyfiken också:)



Efter att vi testat bilen en stund var det dags att bege sig till Landvetter för att möta upp Robin och Julia som landade klockan nio imorse efter en nästan fyra månaders lång jorden-runt-resa. Bruna, fina och glada kom de ut och mötte oss strax efter nio. Det var riktigt kul att få se dom igen!



När vi kramat om varandra och pratat en stund åkte jag och min lilla familj till Fredriks föräldrars hus som vi får låna nu över påsk. Där träffade vi Mia, Patrik och pojkarnas lilla kusin Alva en stund innan de skulle åka viadre.

Roligt att leka med världens sötaste kusin:)




Resten av dagen har vi vart ute i det underbara vädret. Pojkarna har lekt med vatten och hjälpt Fredrik att klippa gräset. Vi har tagit en promenad till torget och handlat och efter maten smaskade pojkarna i sig varsitt påskägg som de fått av sin farmor och farfar:)

Imorn blir det lite kalas för Alexander med min familj. Hoppas på lika gott väder och grillning!





Glad Påsk!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0