Bara vitsipporna saknas

Hej! Idag har vart en helt underbar vårdag. I förmiddags åkte vi allihop och hälsade på mamma i hennes affär. Vi tog en fika, satt och pratade och handlade lite ost och ölkorv. Efter vi hälsat på mamma tänkte vi ta en härlig promenad i stan, men det blev ett besök på BR leksaker och McDonald´s i Nordstan istället:) Det var trevligt det med!

När vi kom hem gjorde jag lite pannkakor till oss. Efter det fick jag lägga mig och vila en stund medans pojkarna byggde en koja på deras rum. Det var en välbehövlig vila kan jag säga. Det har liksom börjat trycka på lite neråt nu och man känner väldigt mycket i bäckenet. Det känns verkligen att det börjar närma sig slutet av graviditeten nu. Samtidigt som det gör ont och man är trött så känns det ändå väldigt skönt och jag är så glad att snart ha en liten till här hemma:)
Och för att underlätta vid förlossningen är det ju bra om man rör på sig så mycket som man orkar under graviditeten. Det har jag verkligen gjort också för nu väger jag lika mycket som jag gjorde när jag fick reda på att jag var gravid, men idag har jag börjat använda Runkeeper på min Iphone också. Det blir så mycket roligare att motionera då! Runkeeper har en gps som ser vilken väg man tar om man promenerar, cyklar, springer mm.. Man kan ställa in vilken aktivitet man gör, se hur många kalorier man bränner och hur långt man har gått. Man kan göra massor med saker med Runkeeper. Jätteroligt! :D Man kan lyssna på spotify under tiden också, så det var riktigt gott att ha massa go musik i öronen som man inte har lyssnat på på jättelänge.
Det var helt underbart ute idag! Jag hade på mig goa byxor, en tröja och en tunn jacka och hoppades på att jag inte skulle frysa. När jag kom ut fick jag ta av mig jackan för att det var så varmt!! Folk var ute och grejade i sina trädgårdar och det luktade grill överallt. Det enda som saknas nu är vitsipporna:) Det kan inte dröja länge innan de tittar fram nu.

Efter min promenad var jag tvungen att ta med familjen ut på lekplatsen, så vi var ute i en timma och lekte och hade jätteroligt:)

Nu är det snart läggdags känner jag. Ska bara titta lite till på TV:)
God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0