Hos mormor

God morgon! Det är underbart här hos mormor. Lugnt, skönt och 23 grader i solen så här på morgonen:) Det är bara lilla Anton som har försökt bränna upp mormors hus nu på morgonen. Lilleman hade satt på plattorna på spisen som hade sånna där trevliga lock på sig som hade blivit brända. Tur att man kände en lukt av bränt annars hade det slutat riktigt illa. Tänk om vi hade vart ute allihop och inte känt något alls? Usch och fy.. Man tycker man har koll hela tiden, men det har man ju verkligen inte.

Igår var iaf en helt underbar dag. Lika varm och go som denna dagen verkar bli. Vi var nog ute i stort sätt hela dagen igår. Min moster Helena kom hit med två utav sina barn. Kajsa-Lisa som skulle leka med min kusins dotter Julia, och lilla Emrik Theodor som är ett år yngre än Alexander. Emrik Theodor hade på sig sin fräcka spindelmannen dräkt med tillhörande mask som Alexander blev så förtjust i. De kunde inte riktigt komma överens om masken, men så fort de glömde av den så hade de väldigt roligt ihop:) Och så klart lekte de lite med tjejerna också!

Vi åkte så klart till morfars grav och satte lite blommor som mormor skickade med och så tog vi en sväng till Grebbestad och tittade lite.

Nu ska vi tyvärr snart åka hem. Hade kunnat stanna hur länge som helst.. Nu kommer vi nog inte innan bebisen har kommit så det blir väl någon gång senare i sommar och då stannar vi nog längre:)

Dagen igår:

Lite lek i sandlådan och hopp i studsmattan:D





Alexander och Emrik Theodor



Nya blommor till morfars grav. Tulpaner som var hans favoriter:)


Fredrik och Anton i Grebbestad



Tycker inte om att åka hem! Vi trivs så bra här allihop så det kanske blir hit vi flyttar:) Vi har redan börjat prata om att leta efter jobb här. Vi får väl se vad som händer...


Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad underbart det ser ut !! :)

2011-05-10 @ 22:45:34
URL: http://lysvret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0