Måndag 23/5 2011

Idag har Alexander vart och gjort sitt syntest på bvc och det gick KANON! :D Jag var lite närvös innan.. Känner inte för att gå tillbaka en tredje gång för syntestet, men så blev det ju inte.
Jag hade förberett Alexander innan och han tyckte det skulle bli helt ok att gå dit enda fram till vi väl skulle gå.. Då förklarade han för mig att han inte alls ville ha nåt plåster på ögat.. Suck!
När vi kom ner till bvc så gick det mycket mer pedagogiskt till idag tyckte jag så Alexander accepterade plåsterlappen med en gång:) Synen var det inget fel på heller som tur var. Med ena ögat kunde han se bokstäverna på raden längst ner där de är pyttesmå, och med andra ögat såg han de fortfarande bra på raden näst längst ner så synen var inte lika på ögonen, men inte dåligt på något utav ögonen heller. Skönt!

Mamma och pappa var hemma och passade Anton under tiden och lärde honom säga både pumpa och cykel. Mamma hade med sig sin cykelpump för att pumpa lite luft i Alexanders däck och det var Anton väldigt intresserad av. Sedan när de ville lära honom säga morfar så fick morfar heta pumpa. Anton kallade honom pumpa när jag kom hem också, så det får väl helt enkelt bli mormor och pumpa istället för mormor och morfar:)

Mamma och pappa åkte iväg efter att vi druckit lite kaffe tillsammans för att mamma behövde jobba lite och så tog de med Alexanders cykel också för det funkade inte att pumpa däcken med mammas pump så de lämnade in den. Det var en annan pump som behövdes bara så det var mamma och pappa så snälla och köpte till oss:)
Vid tre-tiden kom de tillbaka med cykeln och stannade en stund så vi gick ut tillsammans till lekplatsen. Alexander hittade som vanligt en kompis att leka med, Anton gungade och kollade in lite andra barn på lekplatsen. Snart springer han nog också runt med kompisar:) Stackarn har haft feber hela dagen så han har vart lite småhängig till och från. Han har däremot ätit och druckit bra så det känns skönt. Han har vart riktigt gosig hela dagen faktiskt:) Man ska inte tycka om att barnen har feber, men det är underbart när han är så himla gosig!
Han fick lite alvedon för natten så vi får hoppas på att febern är borta imorn.

Nu blir det lite film innan läggdags:)

Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad mysigt :) haha kram

2011-05-27 @ 23:18:21
URL: http://lysvret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0